logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

امام جمعه مه ولات:

دشمنی ما با آمریکای مستکبر تمام نخواهد شد

دشمنی ما با آمریکای مستکبر تمام نخواهد شد
خطیب جمعه مه ولات گفت: دشمنی ما با آمریکای مستکبر تمام نخواهد شد زیرا دشمنی آمریکا با اسلام و انقلاب اسلامی ما است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سیمای مه ولات، حجت الاسلام و المسلمین محمد علی میری در خطبه های نماز جمعه این هفته در جمعه مردم نمازگزار شهر فیض آباد با بیان اینکه شنبه 3 مردادماه مصادف با 8 شوال سالروز تخریب حرم و بارگاه ائمه معصوم بقیع توسط جریان تکفیری وهابی در سال 1344 هجری قمری است، تصریح کرد: وهابی ها تخریب بارگاه ائمه را اینگونه توجیه می کنند که قبرستان بقیع وقف عام بوده و شیعیان از موقوفه مومنین قبه و بارگاه برای امامان خود ساخته اند، در حالی که این حرف برای مشوش کردن اذهان و دروغی بیش نیست و اصل قضیه چنین است که محل دفن امام حسن مجتبی (ع) اولین امام معصومی که در آنجا دفن شد، منزل عقیل بن ابیطالب برادر امام علی (ع) بود و این منزل در نزدیکی بقیع قرار داشت که بعدها جزئی از بقیع شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از سیمای مه ولات، حجت الاسلام و المسلمین محمد علی میری در خطبه های نماز جمعه این هفته در جمعه مردم نمازگزار شهر فیض آباد با بیان اینکه شنبه 3 مردادماه مصادف با 8 شوال سالروز تخریب حرم و بارگاه ائمه معصوم بقیع توسط جریان تکفیری وهابی در سال 1344 هجری قمری است، تصریح کرد: وهابی ها تخریب بارگاه ائمه را اینگونه توجیه می کنند که قبرستان بقیع وقف عام بوده و شیعیان از موقوفه مومنین قبه و بارگاه برای امامان خود ساخته اند، در حالی که این حرف برای مشوش کردن اذهان و دروغی بیش نیست و اصل قضیه چنین است که محل دفن امام حسن مجتبی (ع) اولین امام معصومی که در آنجا دفن شد، منزل عقیل بن ابیطالب برادر امام علی (ع) بود و این منزل در نزدیکی بقیع قرار داشت که بعدها جزئی از بقیع شد., سیمای مه ولات,

وی با بیان اینکه دوشنبه 5 مردادماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه در تهران به امامت آیت الله سید محمد طالقانی است و با اشاره به این آیه قرآن کریم " یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِذَا نُودِی لِلصَّلَاةِ مِن یَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِکْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَیْعَ ذَلِکُمْ خَیْرٌ لَّکُمْ إِن کُنتُمْ تَعْلَمُونَ؛ اى کسانى که ایمان آورده‏اید، چون براى نماز جمعه ندا درداده شد، به سوى ذکر خدا بشتابید، و داد و ستد را واگذارید. اگر بدانید این براى شما بهتر است" ، بر اهمیت اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه تاکید و اضافه کرد: جوانان و نوجوانان هم در نماز جمعه شرکت کنند و هم به خطبه ها گوش فرا دهند تا حظ و بهره کافی را از نکات اخلاقی و تربیتی ببرند.

,

خطیب جمعه مه ولات با قرائت بخش هایی از بیانات اخیر مقام عظمای ولایت و با اشاره به تاکید ایشان بر عوض نشدن سیاست ایران در قبال آمریکای مستکبرگفت: دشمنی ما با آمریکای مستکبر تمام نخواهد شد زیرا دشمنی آمریکا با اسلام و انقلاب اسلامی ما است.
وی با توصیه اکید بر اتحاد و انسجام آحاد مردم، ملاک اتحاد و انسجام را ولایت فقیه دانست و افزود: همه مردم و مسئولین باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشند.
انتهای پیام/
 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه