logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تذکر ۵۵ نماینده به‌خاطر بازداشت طلبه منتقد

تذکر ۵۵ نماینده به‌خاطر بازداشت طلبه منتقد
۵۵ نفر از نمایندگان در تذکری به وزیر کشور خواستار برخورد با عوامل بازداشت طلبه اصفهانی شدند که به علت تهیه پلاکاردهایی در خصوص نقد توافق وین بازداشت شده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، ۵۵ نفر از نمایندگان در تذکری به وزیر کشور خواستار برخورد با عوامل بازداشت طلبه اصفهانی شدند که به علت تهیه پلاکاردهایی در خصوص نقد توافق وین بازداشت شده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولین اجرایی کشور در جلسه علنی امروز مجلس (۲۵ مرداد ۹۴) از سوی هیات رئیسه قرائت شد که این تذکرات به شرح زیر است.

سید مرتضی حسینی نماینده مردم قزوین به وزیر اقتصاد در مورد عدم تخصیص ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار مصوبه مجلس برای آب شرب روستایی تذکر داد.

زهره طبیب‌زاده نماینده مردم تهران به وزاری کشور، صنعت، علوم و امور خارجه به ترتیب در مورد علت عدم رسیدگی به وضعیت زنان کارتن‌خواب معتاد در شهر تهران، بازگشت مجدد شرکت پژو با توجه به وارد کردن ضررهای هنگفت این شرکت به کشور در زمان تحریم، واردات اسب مسابقه‌ای در زمان محدودیت‌های ارزی، سفر رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم به هتل جهانگردی دیزین با عنوان بررسی وضعیت جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و توضیح اقدامات انجام شده در مورد بی‌احترامی به دختران ایرانی در فرودگاه استانبول تذکر داد.

منصور حقیقت‌پور نماینده مردم اردبیل در تذکری به وزیر بهداشت خواستار توضیح علت عدم اجرای قانون در مورد تعرفه پرستاری شد.

علی نعمت چهاردولی نماینده مردم ملایر به رئیس‌جمهور در مورد علت عدم پرداخت پول گندم تحویلی کشاورزان پس از ۴۵ روز تذکر داد.

۵۵ نفر از نمایندگان در تذکری به وزیر کشور لزوم برخورد با مسئولانی که در شورای تامین اصفهان به ریاست استاندار دستور بازداشت طلبه فرزند شهیدی را به خاطر تهیه پلاکارد در نقد توافق وین و استکبارستیزی وی صادر کردند را متذکر شدند. همچنین تعدادی دیگر از نمایندگان اصفهان این تذکر را خطاب به وزیر کشور داده‌اند.

حمید رسایی نماینده مردم تهران در تذکری خطاب به رئیس‌جمهور عنوان کرد: شما در مراسم تنفیذ خود از بستن دهان منتقدان به خدا پناه بردید چرا در حال حاضر هفته‌نامه ۹ دی توقیف، طلبه اصفهانی بازداشت و رسانه‌ها روانه دادگاه می‌شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

, انتهای پیام/ع]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه