اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بورس مسکن رقیب اتحادیه املاک می‌شود؟

بورس مسکن رقیب اتحادیه املاک می‌شود؟
کارشناس بازار سرمایه گفت: طرح بورس مسکن با تامین منابع مالی مورد نیاز مسکن، کمک فزاینده ای در رونق این حوزه اقتصادی و حرکت در مسیر واقعی و صحیح آن خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فردین آقابزرگی با اشاره به بحث این روزهای حوزه مسکن در خصوص ایجاد بورس مسکن، اظهار داشت: بورس مسکن که ایده و فکری جدید در حوزه مسکن کشور است، در تمام کشورهای پیشرفته و کشورهایی که با آگاهی نسبت به تامین مالی راه اندازی بخش مسکن اقدام کرده اند، وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایرنا وی گفت: از آنجا که امروز اکثر تعیین قیمت ها و انجام معاملات در این حوزه در بازار غیررسمی صورت می گیرد، بازار مسکن کشور از شفافیت لازم برخوردار نیست.

,

آقابزرگی بطور نمونه با اشاره به طراحی ساز و کاری نظیر صندوق "زمین و ساختمان نسیم" که هم اینک حدود 600 میلیارد ریال موجودی دارد، افزود: ایجاد این صندوق حرکت خوبی در حوزه مسکن بود که راه را برای تامین مالی فعالیت های مسکن باز کرد.
وی تصریح کرد: بورس مسکن نیز اگر بتواند معاملات این حوزه را به درستی هدایت کند، طرحی بسیار جالب خواهد بود؛ کما اینکه چنین تجربه ای در بسیاری کشورهای پیشرفته جهان نیز وجود دارد.

,
,

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: البته وجود بازار سنتی مسکن در کشور و سایر موانع، از جمله محدودیت های اجرای بورس مسکن خواهد بود؛ اما طرح کلیات این مهم در بین کارشناسان و صاحبنظران و حمایت وزیر اقتصاد از آن می تواند راهگشا باشد.

,

وی خاطرنشان کرد: مطالعه و اجرای جزئیات ایجاد و راه اندازی بورس مسکن و ساماندهی ساز و کار اولیه آن، نیازمند تعامل بین دولتمردان، اقتصاددانان و اتحادیه مشاوران املاک است که گروه آخر ممکن است در ابتدا به چشم رقیب به این طرح نگاه کنند.

,

انتهای پیام/بخ
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه