logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

پوسیدگی دندان ایرانی‌ها ۳ برابر شد

پوسیدگی دندان ایرانی‌ها ۳ برابر شد
رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی گفت: آمار دی ام اف یعنی نسبت دندان‌ها‌ی پوسیده کشیده و یا پرشده ایرانی‌ها نسبت به ۲۰ سال گذشته سه برابر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دکتر باقر شهنی زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما در حاشیه دهمین همایش انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود: بر اساس آمار در دهه ۶۰ دی ،ام ،اف دندان‌ها حدود یک و هشت دهم و درسال۹۲ به پنج و هشت دهم رسیده که زنگ خطر است. وی ادامه داد: این آمار یعنی هر فرد بالای ۱۲ سال ایرانی حدود ۶ دندان پرشده کشیده و یا پوسیده در دهان خود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


شهنی زاده با بیان اینکه در تهران، دندان‌های کودکان ۴ ساله نسبت به دیگر سنین آمار پوسیدگی بیشتری نشان داده اند، گفت:براساس آمار بدست آمده در سال گذشته افراد بین ۳۳ تا ۴۸ سال ایرانی بیش از ۱۳ درصد پوسیدگی دندان داشته‌اند.

رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود: با تلاش و کار صحیح روی آموزش و پیشگیری شاید تا ۵ سال آینده بتوانیم هر سال، ۲ واحد ۲ واحد از درصد پوسیدگی دندان افراد کم کرد. وی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان در افراد کم درآمد بیشتر و دندان‌های پر شده در افراد با وضعیت درآمدی بالاتر بیشتر است، گفت: افراد زیر خط فقر چون توانایی پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی را کمتر دارند تعداد پوسیدگی‌های شدید یا دندان‌های کشیده شده بیشتری دارند .


دکتر شهنی زاده ادامه داد: برای پیشگیری از بروز پوسیدگی باید از کودکی مسواک زدن صحیح و مصرف کمتر شیرینی و شکلات را به کودکان آموزش داد. وی افزود: خمیر دندان‌های ایرانی و خارجی تاثیری در نگهداری بهتر دندان ها ندارند بلکه توصیه ما این است که با مسواکی که زبر نباشد و با خمیر دندان ایرانی می‌توان به صورت صحیح و مرتب و کشیدن نخ دندان بهتر از دندان‌ها حفاظت کرد.

رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه سازمان‌ها و نهادهای دولتی باید تاکید بیشتری روی بیمه دندانپزشکی کارمندان خود داشته باشند، گفت: دولت با بیمه سلامت و اجرای طرح پیشگیری برای کودکان،کشیدن دندان‌های آسیب دیده،جرم گیری، رادیو گرافی و فیشور سیلندر دندان ها را بیمه کرده است ضمن اینکه برخی از ارگان ها نیز به صورت کامل خدمات دندانپزشکی را پوشش بیمه‌ای می‌دهند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه