اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده انتظامی کشور:

پلیس نیازمند تجهیزات و نیروی انسانی است

پلیس نیازمند تجهیزات و نیروی انسانی است
فرمانده نیروی انتظامی کشور در جمع خبرنگاران قزوین ابراز کرد: پلیس نیازمند تجهیزات و نیروی انسانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  صبح قزوین ، سردار حسین اشدری در جمع خبرنگاران قزوینی، درباره استرداد مجرمین از خارج کشور، ابراز کرد: طی تعامل خوبی که بین پلیس اینترپل نیروی انتظامی با اینتر پل جهانی و پلیس‌های منطقه برقرار شده است، ما توانستیم رشد بالایی در استرداد مجرمین داشته باشیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین ,

وی افزود: با هماهنگی‌های قضایی که صورت گرفت، درصد بالایی از مجرمین که در سال‌های گذشته به دلیل کلاهبرداری‌های مالی و یا جرایم فضای مجازی به خارج از کشور گریخته بودند، استرداد و به مراجع قضایی تحویل شدند. 
سردار اشدری همچنین خبرداد: کشفیات مواد مخدر در 5 ماه اخیر نسبت به 5 ماه مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است و این اتفاق به دلیل همت همکاران و هماهنگی دستگاه‌های قضایی و امنیتی رخ داده و امیدواریم تا پایان سال افزایش بیشتری در این حوزه داشته باشیم. 
فرمانده نیروی انتظامی کشور اذعان کرد: ما معتقدیم که پلیس جمهوری اسلامی ایران یک پلیس جامعه محور است و باید با اقدامات پیشگیرانه توسط مردم جلوی جرایم گرفته شود. 
وی اضافه کرد: امروز به دلیل اعتمادی که مردم به پلیس دارند و با همکاری خوب دستگاه ها و پلیس دارند، پلیس توانسته از این ظرفیت مردمی استفاده و اقدامات پیشگیرانه انجام دهد. سردار اشدری اظهار کرد: پلیس در حوزه های فرهنگی، امنیتی و اجتماعی افزایش یافته و همه مردم و دستگاه‌ها به کمک پلیس آمده‌اند تا در امنیت موثر باشند. 
وی استفاده از تجهیزات و فناوری روز را اولویت نیروی انتظامی دانست و افزود: امیدواریم با حمایت‌های دولت تجهیزات مورد نیاز پلیس به زودی تهیه شود تا پلیس به شکل بهتری به وظایف خود عمل کند و همچنین انجام ماموریت‌ها با سرعت بیشتری پیگیری شود و خدمات انتظامی ارتقا یابد. 

سردار اشدری درباره تعامل ناجا با مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: پس از انتصاب من به مسئولیت، یکی از اولویت‌های کاریم تعامل با قوای سه گانه و به خصوص مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های مختلف بوده است. 
وی در ادامه گفت: نیروی انتظامی تقریبا در نیمی از کیمسیون‌ها حضور پیدا کرده و با اعضای کمیسیون جلسه برگزار شده است. 
فرمانده نیروی انتظامی یادآور شد: کمیسیون‌های مختلف اعلام آمادگی کرده اند و تا به حال همکاری خوبی با پلیس داشته‌اند و امیدواریم مجلس بتواند در ارتقا سطح امنیت کمک زیادی به پلیس کند. 
وی درباره نوع کمک‌های مجلس به نیروی انتظامی، عنوان کرد: امیدواریم مجلس به همراه دولت بتواند نیازمندی‌های نیروی انسانی و تجهیزاتی پلیس را برطرف کند تا توان نیروی انتظامی را در عملیات‌ها بالاتر رود. 
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه