logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

باهنر در صحن علنی مجلس:

خواب تطهیر فتنه‌ تعبیر نخواهد شد

خواب تطهیر فتنه‌ تعبیر نخواهد شد
نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به اعتراض‌های پیاپی نمایندگان به اظهارات علی مطهری گفت: فراموش کردن حماسه ۹ دی و تطهیر فتنه‌گران، خوابی است که هیچ‌گاه تعبیر نخواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمدرضا باهنر نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکرات نمایندگان مردم محلات و تهران خصوص اصل 53 قانون اساسی و ناقص بودن بودجه به دلیل درج لایحه هدفمندی گفت: بالاخره بودجه سال 93 در اختیار مجلس است حالا در نهایت برنامه هدفمندی یارانه‌ها به شکل مرحله اول آن ادامه پیدا خواهد کرد اما به نظر من دولت باید برای مرحله دوم لایحه جامع‌تری را ارائه خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: بهتر است که قبل از بحث نهایی در خصوص لایحه بودجه لایحه هدفمندی نیز ارائه شود و یا ما در نهایت مجبور خواهیم بود که اصلاحیه‌ای را در اینباره بدهیم.

,

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به بحث‌های گوناگون درباره حماسه 9 دی ماه گفت در اینجا بحث‌های مختلفی درباره این مسئله مطرح شد و من در همین‌جا اعلام می‌کنم که در رسیدگی کردن یا رسیدگی نکردن به پرونده متهمین فتنه 88 تا حداکثر امکان رأفت اسلامی اعمال شده است.

,

باهنر گفت: انشاءالله خواب کمرنگ کردن جرم فتنه‌گران و تطهیر آنان و همچنین فراموش کردن حماسه 9 دی ماه هیچ‌گاه تعبیر نخواهد شد.

,

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: 9 دی ماه نقطه حزیمت ملت بزرگ ایران بود که در این حزیمت چشم فتنه را کور کرد و انشاءالله این حماسه عظیم به کوری چشم دشمنان و فتنه‌گران همواره زنده خواهد ماند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه