اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان همدان خواستار شد:

تشکیل واحد مشاوره امر به معروف در مساجد شهر همدان

تشکیل واحد مشاوره امر به معروف در مساجد شهر همدان
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: در راستای پیاده سازی فرهنگ امر به معروف در جامعه باید واحد مشاوره در مساجد شهر همدان برای ارائه راهنمایی های لازم ایجاد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، سرهنگ منصور ملکی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان همدان که در محل فرمانداری همدان تشکیل شد، با اشاره به اجرای طرح ارتقای فرهنگ حجاب و عفاف در همدان اظهار داشت: طرح امنیت اخلاقی برای ارتقای فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه اجرا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی گفت: در همین راستا 5 ایستگاه پلیس عفاف و حجاب در مناطق توریستی شهر همدان برپا شده است و در این ایستگاه‎ها مشاوران ناجا به افراد بدحجاب مشاوره رایگان ارائه می‎دهند.

,

ملکی اظهار کرد: کار بیشتر این ایستگاه‌ های ایجاد شده در سطح شهر دادن تذکر لسانی و برقراری امنیت مسافران حاضر در شهر تاریخی و گردشگری همدان است.

,

وی افزود: در ماه مبارک رمضان امسال ماموران ناجا بیش از 9 هزار مورد تذکر لسانی و ارشادی به شهروندان همدانی ارائه داده اند.

,

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: در همین مدت بیش از 250 فرد روزه خوار دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده اند.

,

وی اظهار کرد: در راستای پیاده سازی فرهنگ امر به معروف در جامعه باید واحد مشاوره در مساجد شهر همدان برای ارائه راهنمایی های لازم ایجاد شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه