اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برای اولین بار در کشور؛

رقابت بهترین سخنگویان زبان انگلیسی برگزار شد/ تصاویر

رقابت بهترین سخنگویان زبان انگلیسی برگزار شد/ تصاویر
رقابت بهترین سخنگویان زبان انگلیسی برای اولین بار در کشور در شهرستان مبارکه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مبارکه نا، رقابت بهترین سخنگوی زبان انگلیسی باشگاه فرهنگی هنری سبحان (Sobhan Best Speaker of English Contest 2015)  به ابتکار مرکز آموزش زبان موسسه سبحان برای چهارمین سال متوالی در شهریور۱۳۹۴ در مبارکه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , مبارکه نا, ، رقابت بهترین سخنگوی زبان انگلیسی باشگاه فرهنگی هنری سبحان (Sobhan Best Speaker of English Contest 2015)  به ابتکار مرکز آموزش زبان موسسه سبحان برای چهارمین سال متوالی در شهریور۱۳۹۴ در مبارکه برگزار شد.,

هدف این رقابت علمی مهارتی، که برای اولین بار در نوع خود در سطح کشور اجرامی شود، ایجاد انگیزه و حس اعتماد به نفس و رقابت در بین زبان آموزان و علاقه مندان در جهت گسترش یادگیری زبان بین المللی است. این رقابت در دو مرحله، نیمه نهایی با حضور بیش از ۵۰ نفر از بهترین زبان آموزان داوطلب مرکز آموزش زبان سبحان و مرحله نهایی رقابت با گزینش ۱۰ نفر (Top Ten) از کسانی که بیشترین امتیازات مرحله قبل را کسب کرده اند برای کسب رتبه های اول تا سوم و دریافت تندیس، لوح و جوایز نقدی (۱۰۰ و ۵۰ و ۳۰ دلاری )در حضور مسئولین، هیئت داوران، مدرسین و بیش از ۵۰۰ نفر از زبان آموزان و اولیاء آنان به اجرا در آمد پس از رقابت سنگین و بسیار نزدیک  خانم زهرا نصیر زاده رتبه اول، آقای پوریادرخش رتبه دوم و خانم زهرا قربانی رتبه سوم را برای یک سال مقام های بهترین سخنگوی زبان انگلیسی سبحان را بدست آوردند.

,

این همایش با سخنرانی مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری سبحان محسن ملاحسینی آغاز شد. ایشان طی سخنانی ضمن اشاره به تأسیس باشگاه فرهنگی سبحان با هدف حفظ مشتریان وفادار، نکاتی دررابطه با آموزش و مهارت آموزی در راستای رشد و ترقی، بالابردن بینش و فرهنگ، ایجاد فرصت های شغلی، خروج از بی هویتی و اهمیت های هزینه برای آموزش را برای حضار برشمردند و در پایان از همراهی مسئولین شهرستان و عوامل برگزاری همایش نیز تقدیرنمودند.

,

محمد سلیمانی مدیرمرکز زبان سبحان ضمن ارائه گزارش سالیانه مرکز به رشد فراگیران سبحان و اقدامات مرحله نیمه نهایی رقابت اشاره داشتند و برخی اقدامات جدید مرکز از جمله برگزاری آزمون های آزمایشی IELTS FCE , ، دوره های جدید فقط مکالمه، ارائه مدارک بین المللی پایان دوره، کلاس فیلم سبحان و برخی برنامه های آتی سبحان همچون برگزاری آزمون آزمایشی تافل و برگزاری آزمون های دانشگاه کمبریج را متذکر شدند.

,

اعطای گواهی نامه های پایان دوره دیپلم زبان انگلیسی سبحان بیش از ۶۰ نفر ازفارغ التحصیل مرکز زبان سبحان همراه بود، از رتبه برتر کنکور سراسری خانم عالیه باقری (رتبه ۹۰ کنکور سراسری در رشته علوم انسانی)از زبان آموزان سبحان نیز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

,

رقابت بهترین سخنگویان مرکز زبان انگلیسی سبحان بود، یک رقابت کاملا علمی مهارتی، که برای اولین بار نیز در نوع خود در سطح کشور و کاملا به زبان انگلیسی اجرا می شد و با هدف ایجاد انگیزه و حس رقابت در بین زبان آموزان و علاقه مندان در جهت گسترش یادگیری زبان بین المللی  برگزار شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه