اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مشاور دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در شهرکرد:

کتابداران ایثارگران عرصه فرهنگ کتاب و کتابخوانی‌اند

کتابداران ایثارگران عرصه فرهنگ کتاب و کتابخوانی‌اند
مشاور دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مطالعه را زیر بنای توسعه فرهنگی جامعه دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از جهانبین نیوز، مهردخت وزیر پور مشاور دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در اولین روز سفر خود به چهارمحال و بختیاری در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری ضمن ابراز خرسندی از حضور در استان چهار محال و بختیاری، به حمایتها و اقدامات صورت گرفته توسط ایشان اشاره کرد و افزود: اقدامات و حمایتهای همه جانبه شما از کتابخانه های عمومی استان ستودنی است و جای تقدیر دارد و امیدوارم راهی را که شما شروع کرده اید ادامه داشته باشد تا شاهد توسعه همه جانبه و پیشرفت هر چه بیشتر استان و کشور باشیم.

وی به نقش آموزش و پرورش در ایجاد عادت به مطالعه اشاره کرد و افزود: بچه ها باید عادت به مطالعه پیدا کرده و در نهایت دانش آموزانی کتابخوان و با سواد به عنوان دانشجو وارد دانشگاه شوند.

وزیرپور به تلاشهای صورت گرفته در نهاد کتابخانه های عمومی کشور و استانها اشاره کرد و افزود: کتابداران عزیز ما در سراسر کشور در حال تلاش جهت توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی هستند و در حوزه فرهنگ ایثارگرانه و بی صدا تلاش می کنند.

مشاور دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور مطالعه را زیر بنای توسعه فرهنگی جامعه دانست و گفت: همانطور که رهبر عظیم الشان انقلاب در نطق هایشان به اهمیت کتاب و کتابخوانی و کتابدار می پردازند و رئیس محترم جمهور نیز نسبت به این مهم توجه خاص دارند مانیز باید با تمام وجود در این راه که نهایتا توسعه فرهنگی جامعه را دربر خواهد داشت قدم برداریم .

در ادامه قاسم سلیمانی استاندار چهارمحال و بختیاری ضمن اشاره به نقش و اهمیت کتابخوانی در جامعه اظهار داشت: در حوزه کتابخانه های عمومی من صرفا انجام وظیفه کرده و باید تلاش کنیم که وقتی میزهای مدیریت را تحویل می دهیم باقیات صالحات دنبالش باشد.

سلیمانی افزود: دوستان ما همه اهل تلاش هستند و نوآوری دارند به همین دلیل ما هم متناسب با تلاش، فعالیت و علاقه دوستان حمایتشان می کنیم .

وی ادامه داد: در ایام قدیم انسان باسواد کم بود اما اکثرا کتابهای دینی را بلد بودند و حافظ خوانی، سعدی خوانی و شاهنامه خوانی می کردند و حفظ اشعار حافظ و مولوی و سعدی یک فریضه بود.

استاندار چهارمحال وبختیاری گفت: کتابخوانی یک فرهنگ حسنه بود که پس از اسلام غنایی چشمگیر داشت.

سلیمانی به علاقه خود به کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: در همه جا از خانه تا محل کار در کنار من یک کتاب باز است تا در اولین فرصت ممکن سطری از آن بخوانم.

در پایان این مراسم تقدیر نامه دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور توسط مهردخت وزیرپور به استاندار چهار محال و بختیاری تقدیم شد.

گفتنی است افزایش چند برابری مبلغ تملک دارائی های اختصاص داده شده به کتابخانه های عمومی استان، خرید زمین کتابخانه مرکزی به مساحت ۷۰۰۰متر مربع در بهترین نقطه شهر شهرکرد توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اهدا آن به اداره کل کتابخانه های عمومی استان و قرار دادن آن در پروژه های ملی و استانی، اهداء کتابهای شخصی خود به کتابخانه های عمومی، پیگیری وصول نیم درصد شهرداری ها، اختصاص مبالغی جهت خرید کتابهای مشاهیر استان به منظور اهدا به کتابخانه های عمومی ، تشکیل منظم جلسات انجمن و حضور مستمر در این جلسات بخشی از اقدامات استاندار چهارمحال و بختیاری در شش ماهه اول سال جاری در حوزه کتاب و کتابخوانی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه