اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نشت نفت در جنوب ایران مهار شد

نشت نفت در جنوب ایران مهار شد
یک مقام مسئول در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از مهار نشت نفت خام در مسیر خط لوله میدان نفتی سروستان به پالایشگاه نفت شیراز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر، با مشارکت دو شرکت بزرگ نفتی، نشت نفت خام از خط لوله میدان نفتی سروستان به پالایشگاه نفت شیراز ظرف مدت زمان چند ساعت مهار و متوقف شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این حادثه منجر به انتشار گسترده آلودگی های نفتی در زمین‌های کشاورزی نشده است و با انجام حدود ۷۰۰ متر مکعب خاک برداری، عملیات خم کاری و جوشکاری خطوط لوله و در نهایت تست رادیو گرافی و اطمینان از سلامت لوله، عملیات مهار نشت نفت خام پایان یافته است.

علی یزدانی رئیس واحد تعمیرات خطوط لوله در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس در تشریح جزئیات این حادثه نفتی، گفت: با توجه به اطلاع رسانی کشاورزان محلی نیروهای بهره برداری، تعمیرات خط و حراست به محل حادثه اعزام شده، فعالیت مرکز انتقال نفت سروستان متوقف وشیرهای بین راهی بسته شد.

این مقام مسئول با اعلام اینکه با توجه به موقعیت محل نشت نفت خام که در زمین های مرغوب کشاورزی و در نزدیک ترین نقطه به کانال زهکش موجود واقع شده بود، تصریح کرد: با انجام حجم بسیار بالای خاکبرداری و حفاری در طول چند ساعت عملیات مهار نشت نفت خام متوقف شد.

میادین نفت سروستان و سعادت آباد در استان فارس قرار دارند که توسعه این دو میدان نفتی سال ۱۳۸۶ آغاز و زمستان سال ۱۳۹۱ تولید طلای سیاه از این دو میدان مستقل نفتی آغاز شد.

در منطقه نفتی سروستان و سعادت آباد تاسیسات نمک زدایی، ایستگاه تقویت فشار گاز (به منظور تزریق گاز به چاه های نفتی)، سیستم پمپاژ نفت به پالایشگاه نفت شیراز و سیستم شیرین سازی و تثبیت فشار بخار در مدار بهره برداری قرار دارد.

تاکنون در این دو میدان ۱۲ حلقه چاه حفاری شده که ۸ حلقه چاه آن فعال بوده و ظرفیت تولید این میادین حدود ۶۵۰۰ بشکه در روز نفت خام است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه