اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فریاد “مرگ بر آل سعود” در شبکه های مجازی طنین انداز شد

فریاد “مرگ بر آل سعود” در شبکه های مجازی طنین انداز شد
در واکنش به فاجعه خون بار روز عید قربان، که منجر به قربانی شدن تعداد زیادی از حجاج ایرانی در صحرای منا شد، کمپین “مرگ بر آل سعود” با رسانه ای شدن این فاجعه تأسف بار در شبکه های مجازی راه اندازی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ” صبح رابر”؛ در واکنش به فاجعه خون بار روز عید قربان، که منجر به قربانی شدن تعداد زیادی از حجاج ایرانی در صحرای منا شد، کمپین “مرگ بر آل سعود” با رسانه ای شدن این فاجعه تأسف بار در شبکه های مجازی راه اندازی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ” صبح رابر”,

سریال حوادث در مکه، از سقوط پنکه، آتش سوزی در یکی از هتل ها، ازدحام جمعیت در ایستگاه قطار که منجر به مجروح و بیهوش شدن دهها هزار نفر از حجاج ایرانی منهای حوادثی که طبیعی اتفاق می افتد. و امروز هم اتفاقی ناگوارتر در دره منا به وقوع پیوست؛که شیرینی این عید را به کام خیلی ها تلخ کرد.

,

در حالی که کمتر از دو هفته از حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام می گذرد، به کشته شدن ۱۱۸ نفر از جمله ۱۱ ایرانی منجر شد و صبح امروز نیروهای امنیتی عربستان در اقدامی ناگهانی و بدون هماهنگی قبلی، یکی از مسیر های حرکت زائرین از منا را بستند و تراکم رفت و برگشتی در یکی از مسیر ها و ازدحام جمعیت به فاجعه بزرگ منجر شد.

,

فاجعه ای که باعث کشته شدن بیش از هزار زائر و زخمی شدند ۱۵۰۰ زائر شد؛ این در حالی که سعودی ها با انداختن حادثه سقوط جرثقیل به عوامل طبیعی، غافلگیری ر ا بهانه کردند. اما این بار کارشناسان معتقدند بی تدبیری مسئولان عربستانی این فاجعه را رقم زده، فاجعه ای که مسئولان عربستان در تلاش هستند آن را به گردن زائران بیت الله الحرام بیندازند، از طرفی هم شنیده شده بسته شدن ناگهانی مسیر منا به خودروهای محمد بن سلمان وزیر عربستان و همراهانش بوده که در این حادثه متاسفانه به گفته سازمان حج و زیارت ایران، ۱۲۵ نفر از زائران ایرانی کشته و حدود ۶۰ نفر هم زخمی شدند .

,

این حادثه تأسف بار سبب جریحه دار شدن قلب ها شده و مردم نیز با تشکیل کمپین‌ها در محافل عمومی و حتی در فضای مجازی، این اقدام وحشیانه آل سعود را محکوم کردند و خواستار جواب دندان شکن مسئولان به گستاخی های سعودی ها هستند.

,

 

,

photo_2015-11-23_23-43-04 photo_2015-11-23_23-48-27

, photo_2015-11-23_23-43-04, photo_2015-11-23_23-43-04, photo_2015-11-23_23-48-27, photo_2015-11-23_23-48-27,

Screenshot_2015-09-24-21-22-21

, Screenshot_2015-09-24-21-22-21, Screenshot_2015-09-24-21-22-21,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه