logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

چه کسی سیاسی کار است، بسیج یا...؟!

تخریب نیروهای ارزشی ادامه دارد/ تنور گرم انتخابات برای شما نیست!

تخریب نیروهای ارزشی ادامه دارد/ تنور گرم انتخابات برای شما نیست!
افراد و گروه هایی هستند که از ذات پاک مردم شریف و حاضر در صحنه سواستفاده می کنند و با وعده های بی اساس، تنور آرای انتخابات را به نفع نامزد مورد نظر خود گرم نگه می دارند و بر طبل عدم دخالت نیروهای مسلح در سیاست می کوبند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پاکدشتی ها، هر دوره در آستانه رویداد مهم سیاسی انتخابات، شور و نشاطی مضاعف در میان دولت مردان، مسئولان و مردم شکل می گیرد. اقشار مختلف با بررسی صلاحیت طیف های گوناگون به حمایت از آنان برمی خیزند و با حضور حداکثری در انتخابات، از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حراست می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاکدشتی ها,

در این بین افراد و گروه هایی هستند که از ذات پاک مردم شریف و حاضر در صحنه سواستفاده می کنند و با وعده های بی اساس، تنور آرای انتخابات را به نفع نامزد مورد نظر خود گرم نگه می دارند و بر طبل عدم دخالت نیروهای مسلح در سیاست می کوبند.

,

این در حالی است که این روزها با تفسیر به رای صحبت های امام راحل توسط دولتی ها مواجه هستیم که از بصیرت سیاسی نیروهای مسلح به عنوان دخالت در سیاست یاد می کنند.

, این در حالی است که این روزها با تفسیر به رای صحبت های امام راحل توسط دولتی ها مواجه هستیم که از بصیرت سیاسی نیروهای مسلح به عنوان دخالت در سیاست یاد می کنند., این در حالی است که این روزها با تفسیر به رای صحبت های امام راحل توسط دولتی ها مواجه هستیم که از بصیرت سیاسی نیروهای مسلح به عنوان دخالت در سیاست یاد می کنند.,

همواره شائبه دخالت مسئولان در انتخابات به گوش می رسد. به همین منظور رییس محترم دولت یازدهم در جمع فرمانداران گفت: دولت باید پایش را از رقابت‌های سیاسی کنار بکشد. مبادا در شهرستانی شائبه شود دولت طرفدار این یا آن گروه است. همه مقامات مسئول، همه قدرت‌ها، همه مسئولان رده‌ بالای کشور که مسئولیت‌شان فرای حزب جناح است، نباید کاری کنند که تهمت به آنها زده شود. شیوه عمل نباید به گونه‌ای باشد که شائبه‌ای به میان بیاید. امکانات دولتی، فضاهای دولتی یا نباید برای کسی باشد یا اگر هست، باید برای همه باشد. نباید هیچ‌کس احساس ظلم کند.

,

استاندار تهران نیز خطاب به فرمانداران و مدیران ستادی این استانداری بیان کرد: فرمانداران حق ندارند در هیچ جلسه‌ای که شائبه انتخاباتی دارد شرکت کنند. فرمانداران امانتداران رای مردم هستند و حق ندارند وارد فضای جناحی شوند. نزدیک شدن به انتخابات می‌طلبد که فرمانداران دقت خود را بیش از پیش کنند.

,

این در حالی است که پیش تر شاهد تخطی برخی از فرمانداران استان تهران برخلاف دستور صریح  رییس جمهور محترم و استاندار تهران درخصوص عدم شرکت فرمانداران در احزاب، تشکل ها و مراسم های سیاسی بوده ایم.

, این در حالی است که پیش تر شاهد تخطی برخی از فرمانداران استان تهران برخلاف دستور صریح  رییس جمهور محترم و استاندار تهران درخصوص عدم شرکت فرمانداران در احزاب، تشکل ها و مراسم های سیاسی بوده ایم., این در حالی است که پیش تر شاهد تخطی برخی از فرمانداران استان تهران برخلاف دستور صریح  رییس جمهور محترم و استاندار تهران درخصوص عدم شرکت فرمانداران در احزاب، تشکل ها و مراسم های سیاسی بوده ایم.,

چندی پیش محمد رضا عارف که یکی از چهره های برجسته جریان اصلاحات است در سفری تبلیغاتی به شهرستان های استان تهران در مراسم هایی شرکت کرد که میزبان این برنامه ها فرمانداران شهرستان ها بودند و از طرف دیگر در تمام مدت حضور، وی او را همراهی می کردند.

,

حضور عارف در اسلامشهر

,

سومین همایش انتخاباتی اصلاح طلبان اسلامشهر با حضور دکتر عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان، مهندس مهرعلیزاده، محجوب نماینده مجلس، دکتر رسولی(عضو شورای بنیاد باران) و امیراله حقیقی فرماندار اسلامشهر برگزار شد.

,

حضور معاون استاندار تهران و فرماندار شهرری در ضیافت افطار عارف

,

متاسفانه با وجود تاکید رئیس جمهور بر بی طرف بودن دولت در انتخابات مجلس و با وجود آنکه این اظهارات در جمع فرمانداران عنوان شده بود، شاهد حضور فرماندار ویژه شهرستان ری در ضیافت محمدرضا عارف در حمایت از اصلاح طلبان بوده ایم.

,

حضور عارف در بهارستان

,

دکتر عارف در حضور فرماندار سابق بهارستان، فرماندار فعلی شهرستان شهریار سعید ناجی و فعالان اصلاح طلب واعتدال گرایان شهرستان بهارستان و رباط کریم به سخنرانی پرداخت و الزامات وحدت بین اطلاح طلبان را بیان کرد.

,

این تنور گرم چنان ولوله ای به جان برخی می اندازد که با تیغ زهرآگین، به قلب نیروهای ارزشی و ولایت مدار آسیب زده و سعی می کنند آنان را از صحنه بصیرت سیاسی و حفظ و حراست از دستاوردهای ایران اسلامی دور کنند و چه دیواری کوتاه تر از بسیج مستضعفین…؟

, این تنور گرم چنان ولوله ای به جان برخی می اندازد که با تیغ زهرآگین، به قلب نیروهای ارزشی و ولایت مدار آسیب زده و سعی می کنند آنان را از صحنه بصیرت سیاسی و حفظ و حراست از دستاوردهای ایران اسلامی دور کنند و چه دیواری کوتاه تر از بسیج مستضعفین…؟, این تنور گرم چنان ولوله ای به جان برخی می اندازد که با تیغ زهرآگین، به قلب نیروهای ارزشی و ولایت مدار آسیب زده و سعی می کنند آنان را از صحنه بصیرت سیاسی و حفظ و حراست از دستاوردهای ایران اسلامی دور کنند و چه دیواری کوتاه تر از بسیج مستضعفین…؟,

برخی با القاب افراط گرایانه به دنبال تخریب چهره انقلابی و مومن نیروهای بسیج می باشند؛ اما باید کلام نورانی رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «بسیج سیاسی است، اما سیاست‌زده نیست، سیاسیکار نیست، جناحی نیست؛ بسیج مجاهد است، اما بی انضباط نیست، افراطی نیست؛ بسیج عمیقاً متدین و متعبد است، اما متحجر نیست، خرافی نیست؛ بسیج بابصیرت است، اما ازخودراضی نیست؛ بسیج اهل جذب است- گفته‌ایم جذب حداکثری- اما اهل تسامح در اصول نیست؛ بسیج غیور است، پاسدار خطوط فاصل است؛ بسیج طرفدار علم است، اما علم‌زده نیست؛ بسیج متخلق به اخلاق اسلامی است، اما ریاکار نیست؛ بسیج در کار آبادکردن دنیاست، اما خود اهل دنیا نیست. این شد یک فرهنگ.» نصب العین و سرلوحه امور قرار داد.

,

باید توجه داشت، بسیج آگاه به مسائل سیاسی است. با درک سیاسی در صحنه انتخابات حضور می یابد اما دچار سیاست زدگی نیست.

,

لازم است افراد و گروه هایی که سرسختانه علیه بسیجیان مخلص و بی ادعا موضع می گیرند، بر زیرمجموعه های خود که از قضا مجریان انتخابات نیز هستند، نظارت بیشتری داشته باشند تا خدای ناکرده تناقض در رفتارهای بی طرفانه دولت مردان تدبیر و امید اثبات نگردد.

, لازم است افراد و گروه هایی که سرسختانه علیه بسیجیان مخلص و بی ادعا موضع می گیرند، بر زیرمجموعه های خود که از قضا مجریان انتخابات نیز هستند، نظارت بیشتری داشته باشند تا خدای ناکرده تناقض در رفتارهای بی طرفانه دولت مردان تدبیر و امید اثبات نگردد., لازم است افراد و گروه هایی که سرسختانه علیه بسیجیان مخلص و بی ادعا موضع می گیرند، بر زیرمجموعه های خود که از قضا مجریان انتخابات نیز هستند، نظارت بیشتری داشته باشند تا خدای ناکرده تناقض در رفتارهای بی طرفانه دولت مردان تدبیر و امید اثبات نگردد.,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه