اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با اعلام نتایج رآی داوران؛

نهمین جشنواره ملی تئاتر ضامن آهو برگزیدگان خود را شناخت

نهمین جشنواره ملی تئاتر ضامن آهو برگزیدگان خود را شناخت
در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی تئاترکودک و نوجوان و نمایش عروسکی ضامن آهو هیات داوران آراء خود را در بخش تئاتر عروسکی و صحنه ای اعلام و از برگزیدگان و مقام آورندگان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خانه فرهنگ و هنر استان هرمزگان ، آراء هیأت داوران (فریبا رئیسی،مریم معینی و شادی پور مهدی) به شرح ذیل اعلام شد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه اطلاع رسانی , خانه فرهنگ و هنر استان هرمزگان,  ، آراء هیأت داوران (فریبا رئیسی،مریم معینی و شادی پور مهدی) به شرح ذیل اعلام شد:,

 

,

آراء بخش عروسکی

, آراء بخش عروسکی,

۱- طراحی بروشور:
لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال به طراح بروشور نمایش نذر سالار جناب آقای سروش حیدری از استان خراسان رضوی اهداء می گردد.
هیئت داوران در این بخش انتخاب دیگری ندارد.

,
,
,

 

,

۲ _ طراحی صحنه:
لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال به طراحان صحنه نمایش گل پری سرکار خانم میترا گلپریان و جناب آقای محسن پور قاسمی از استان همدان اهداء می گردد.
هیئت داوران در این بخش انتخاب دیگری ندارد.

,
,
,

 

,

۳- موسیقی:
ضمن تقدیر از آهنگساز نمایش نذر سالار جناب آقای مرتضی روحی از استان خراسان رضوی و آهنگساز نمایش گل پری جناب آقای رضا عباسی از استان همدان
لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۵۰۰/۳ ریال به آهنگساز نمایش روزی … روزگاری به جناب آقایان علی جباری و محمد حسن نیکبخت اهداء می گردد.
هیئت داوران در این بخش انتخاب دیگری ندارد.

,
,
,
,

 

,

۴- بازیگری:
ضمن تقدیر از باران ستوده بازیگر نمایش روزی روزگاری از استان تهران
جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال به بازیگر نمایش گل پری از استان همدان جناب آقای حامد ترابی اهداء می گردد.

,
,
,

هیات داوران در این بخش انتخابی دیگری ندارد.

,

 

,

۵- عروسک گردانی:
ضمن تقدیر از سرکار خانمها سمیه قائمی – فاطمه شیرزاد – سحر حسن زاده و فهیمه اسدیان بازی دهندگان عروسک نمایش لی لی حوضک از استان خراسان رضوی
دوم: لوح تقدیر و مبلغ-/۰۰۰/۰۰۰/۴ ریال مشترکا به عروسک گردانهای ، عروسک کرم از نمایش لی لی حوضک سر کار خانم مریم نوقابی و سحر دست مرد از استان خراسان رضوی اهداء می گردد.
اول: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال مشترکا به عروسک گردان نمایش روزی … روزگاری از استان تهران سرکار خانم مریم ایرانمنش و سرکار خانم عذرا امام اهداء می گردد.

,
,
,
,

 

,

۶- طراحی و ساخت عروسک :
سوم: هیئت داوران در این بخش انتخابی ندارد.
دوم: لوح تقدیر و مبلغ-/۰۰۰/۰۰۰/۴ ریال به سرکار خانم فرشته ابراهیمی از نمایش لی لی حوضک از استان خراسان رضوی اهداء می گردد.
اول: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ-/۰۰۰/۰۰۰/۵ به سرکار خانم سمیه گلباز از نمایش روزی … روزگاری از استان تهران اهداء می گردد.

,
,
,
,

 

,

۷- نمایشنامه عروسکی:
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال به نویسنده نمایش گل پری جناب آقای محسن پور قاسمی از استان همدان اهداء می گردد.

,
,

 

,

۸- کارگردانی :
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال به کارگردان نمایش گل پری جناب آقای محسن پور قاسمی از استان همدان اهداء می گردد.

,
,


آراء هیأت داوران : بخش صحنه ای

,
, آراء هیأت داوران : بخش صحنه ای,


۱- بروشور:
لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال به طراح بروشور نمایش هتل از استان خراسان رضوی به سرکار خانم لیلا بحری اهداء می گردد.
هیئت داوران در این بخش انتخاب دیگری ندارد.

,
,
,
,

 

,

۲- طراحی لباس:
ضمن تقدیر از طراح لباس نمایش نذر خاتون سرکار خانم فردوس فلاح از استان مازندران
جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و مبلغ-/۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال به طراح لباس نمایش خیابانهای دوست داشتنی جناب آقای مصیب داوری از استان هرمزگان اهداء می گردد.
هیئت داوران در این بخش انتخاب دیگری ندارد.

,
,
,
,

 

,

۳- طراحی صحنه:
ضمن تقدیر از طراح صحنه نمایش تولدت مبارک از استان هرمزگان جناب آقای رضا جوشعار
جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال به طراح صحنه نمایش هتل جناب آقای سید وحید حمیدزاده و سرکار خانم لیلا بحری از استان خراسان رضوی اهداء می گردد.
هیئت داوران در این بخش انتخاب دیگری ندارد.

,
,
,
,

 

,

۴- موسیقی:
ضمن تقدیر از آهنگساز نمایش تولدت مبارک جنای آقای امین سعدی پور از استان هرمزگان
جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و مبلغ-/۰۰۰/۵۰۰/۳ ریال به آهنگساز نمایش خیابانهای دوست داشتنی جناب آقای محسن آزاد بخش از استان هرمزگان اهداء می گردد.
هیئت داوران در این بخش انتخاب دیگری ندارد

,
,
,
,

 

,


۵- بازیگری کودک:
هیئت داوران با اهداء لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۱ ریال به هر یک از بازیگران کودک نمایش تولدت مبارک سرکار خانم زهرا ایزد پرست و سرکار خانم ها شهرزاد عزت آبادی و یلدا شریعتی بازیگران نمایش خیابانهای دوست داشتنی از استان هرمزگان
جایزه این بخش خود شامل لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۲ریال از بازیگر کودک نمایش تولدت مبارک سرکار خانم آنوشا محسنی تقدیر به عمل می آورد.

,
,
,
,

 

,

۶- بازیگری مرد:
سوم: لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال به بازیگر نمایش تولدت مبارک جناب آقای ماهان علیزاده از استان هرمزگان اهداء می گردد.
دوم: لوح تقدیر و مبلغ -/ ۰۰۰/۰۰۰/۴ ریال به بازیگر نمایش خیابانهای دوست داشتنی از استان هرمزگان جناب آقای عقیل پور عبدا… اهداء می شود.
اول: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ-/۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال به بازیگر نمایش تولدت مبارک از استان هرمزگان جناب آقای هومان محسن زاده اهداء می گردد.

,
,
,
,

 

,

۷- بازیگری زن:
ضمن تقدیر از سرکار خانم فاطمه حسن زاده بازیگر نمایش هتل از استان خراسان رضوی
سوم: لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال به بازیگر نمایش تولدت مبارک از استان هرمزگان سرکارخانم یاسمن غلامی اهداء می گردد
دوم: لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۴ ریال به بازیگر نمایش هتل از استان خراسان رضوی سرکارخانم زهرا ناوشکی اهداء می گردد.
اول: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ-/۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال به بازیگر نمایش هتل از استان خراسان رضوی سرکار خانم مینا قهرمانی اهداء می گردد.

,
,
,
,
,

 

,

۸- نمایشنامه نویسی:
سوم: لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال به نویسنده نمایش خیابانهای دوست داشتنی از استان هرمزگان جناب آقای مصیب داوری اهداء می گردد.
دوم: لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۴ ریال به نویسنده نمایش هتل از استان خراسان رضوی جناب آقای مهدی سیم ریز اهداء می گردد.
اول: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال به نویسنده نمایش تولدت مبارک از استان هرمزگان آقای رضا جوشعار اهداء می گردد.

,
,
,
,

 

,

۹- کارگردانی:
سوم: لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال به کارگردان نمایش خیابانهای دوست داشتنی از استان هرمزگان جناب آقای مصیب داوری اهداء می گردد.
دوم: لوح تقدیر و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۴ ریال به کارگردان نمایش هتل از استان خراسان رضوی جناب آقای مهدی سیم ریز اهداء می گردد.
اول: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال به کارگردان نمایش تولدت مبارک از استان هرمزگان آقای رضا جوشعار اهداء می گردد.

,
,
,
,

 

,

۱۰- تقدیر ویژه:
هیات داوران به خاطر تلفیق مراسم بومی و باورهای مذهبی از نمایش نذر خاتون از استان مازندران با اهداء دیپلم افتخار تقدیر ویژه به عمل می آورد.

,
,

 

,

 آثار برگزیده 

,  آثار برگزیده ,

۱- بخش عروسکی :
هیات داوران جایزه خود را شامل تندیس جشنواره ،دیپلم افتخار و مبلغ ده میلیون ریال به نمایش عروسکی گل پری از استان همدان اهداءمی نماید.
و این اثر را بعنوان نمایش برگزیده بخش عروسکی به بنیاد بین المللی امام رضا (ع) معرفی می نماید .

,
,
,

 

,

۲- بخش صحنه ای :
هیات داوران جایزه خودرا در این بخش شامل تندیس جشنواره ،دیپلم افتخار و مبلغ ده میلیون ریال به نمایش تولدت مبارک از استان هرمزگان اهداءمی نماید.
و این اثر را بعنوان نمایش برگزیده بخش صحنه ای به بنیاد بین المللی امام رضا (ع) معرفی می شوند.

,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه