اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همایش نوجوانان عاشورایی در کیش برگزار شد

همایش نوجوانان عاشورایی در کیش برگزار شد
همایش نوجوانان عاشورایی با عنوان ( احلا من العسل) به مناسبت گرامی داشت یاد نوجوان شهید کربلا حضرت قاسم (ع) در کیش برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کیش پرس، هانی معلمی رئیس آموزش و پرورش کیش در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: ۱۸۰۰ تن از دانش آموزان نوجوان پسر جزیره کیش در دومین همایش بزرگ نوجوانان عاشورایی شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس، ,

 

,

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش انتقال پیام عاشورا است افزود: اگر بخواهیم عاشورا و فرهنگ عاشورایی زنده بماند باید این فرهنگ را دست به دست توسط این نوجوانان در جامعه نشر و انتقال دهیم.

,

 

,

معلمی تاکید کرد: اگر پس از گذشت بیش از یک هزار و 400 سال از واقعه عاشورا، پیام امام حسین (ع) همچنان زنده است به دلیل تربیتی است که نوجوانان با فرهنگ عاشور ایی شده اند و سرمایه گذاری است که بر روی نوجوانان صورت گرفته است.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه امروز آن ها خود صاحبان هیئت ها و تکیه ها و برگزار کنندگان هئیت های مذهبی هستند اظهار کرد: امروز این ما هستیم که از این نوجوانان عاشورایی درس می گیریم.

,

 

,

رئیس آموزش و پرورش کیش رمز و راز موفقیت جوانان و نوجوانان مسلمان را پیروی از سیره و روش اهل بیت و امام حسین علیه السلام دانست و افزود: جوانان و  نوجوانان مسلمان باید درس استقلال، آزادی و آزادگی را از اهل بیت  آموخته و هیچگاه تن به ظلم و ذلت ندهند و همواره  بر پیام حق ، کلام حق و عدالت  پافشاری کنند.

,

 

,

نوحه سرایی، سینه زنی  با نوای یا حسین، یا ابوالفضل العباس از برنامه های گرامی داشت حضرت قاسم (ع) نوجوان شهید کربلای حسینی بود.

,

 

,

دومین همایش نوجوانان عاشورایی کیش با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، امام جمعه کیش، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی و جمعی از مدیران و مسئولان ادارات و نهادهای مستقر در جزیره کیش در سالن چند منظوره المپیک کیش به همت اداره آموزش و پرورش با همکاری و همیاری سازمان منطقه آزاد کیش، روابط عمومی سازمان، موسسه ورزش و تفریحات سالم، هیئت های مذهبی، حمل و نقل سازمان، و پشتیبانی سازمان منطقه آزاد کیش و با شرکت  یازده مدرسه پسرانه و ۱۸۰۰ دانش آموز نوجوان عاشورایی برگزار شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه