اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

فرمانده لشکر 14 امام حسین؛

شهید خیزاب از نیروهای خوش فکر و با استعداد سپاه بود

شهید خیزاب از نیروهای خوش فکر و با استعداد سپاه بود
زمان شهادت نیز حدود ۴۰ تا ۵۰ روز از رفتن وی به سوریه می گذشت که در حین انجام عملیات که خودش فرمانده محور بود توسط کالیبر ۲۳ میلی متری تروریست ها به شهادت رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین اصفهان گفت: شهید مسلم خیزاب از نیروهای خوش فکر، با استعداد و خلاق این مجموعه بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ز صاحب نیوز,

سردار سرتیپ دوم پاسدار عرب پور در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم سرهنگ پاسدار مسلم خیزاب در ناحیه امام صادق علیه السلام اصفهان به خبرنگار صاحب نیوز گفت: این شهید عزیز در شمال غرب کشورمان نیز توانمند و خوب ظاهر شد.

وی با اشاره به وضعیت اعزام داوطلبان نبرد با تکفیری ها در سوریه از کشورمان اظهار کرد: همه کسانی که اعزام می شوند۱۰۰ درصد داوطلبانه به سوریه می روند.

به گفته این مقام نظامی، تعداد مراجعات نیروهای بسیجی و پرسنل رسمی مجموعه سپاه برای عزیمت به سوریه و دفاع از حرم زیاد اما قبول درخواست از طرف پایتخت محدود است.

این سردار سپاه با اشاره به اینکه در مرحله اول دو فرمانده گردان مشخص شده و ثبت نام شدند ادامه داد: شهید خیزاب روز اعلام اسامی نبودند و عصر آن روز وقتی متوجه شدند گفتند به هر طریق باید من را اعزام کنید.

فرمانده گردان امام حسین علیه السلام اصفهان تصریح کرد: در مرحله بعد و پس از اخذ مشخصات با وی تماس گرفته بودند و شهید خیزاب خود به تهران رفته بود و زمانی با من تماس گرفتند که بنده خود در تهران در جلسه بودم و تلفن همراهم خاموش بود.

وی ادامه داد: بعد از تماس با جانشین لشکر و تماس با بنده بعد از جلسه که در واقع با پیش دستی خودشان و رفتن به تهران همراه بود به سوریه رفتند.

سردار پاسدار عرب پور با یادآوری سوابق آن شهید افزود: شهید خیزاب فرمانده گردان الزهرای لشکر بود و از ابتدای خدمت نیز در همین لشکر مقدس خدمت می کرد.

وی تاکید کرد: زمان شهادت نیز حدود ۴۰ تا ۵۰ روز از رفتن وی به سوریه می گذشت که در حین انجام عملیات که خودش فرمانده محور بود توسط کالیبر ۲۳ میلی متری تروریست ها به شهادت نائل شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه