اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مشکل نبود نقدینگی برای خرید خودرو نیست

نظر خودروسازان درباره وام 25 میلیون تومانی

نظر خودروسازان درباره وام 25 میلیون تومانی
عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان خودرو معتقد است که «وام 25 میلیونی خودرو محرکی برای بازار خواهد بود و به طور طبیعی بازار تکان می‌خورد.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرآنلاین، در حالی بنا به گفته مقامات دولتی 100 هزار خودرو در انبارها خاک می‌خورد و تقاضا برای خرید در بازار خودرو حدود 50 درصد کاهش یافته که به نظر می‌رسد سیاست جدید دولت برای پرداخت وام 25 تومانی خرید خودرو، محرکی برای تغییر شرایط بازار باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


محمدرضا نجفی‌منش، عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان خودرو در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در این باره می‌گوید: «سیاست جدید دولت برای پرداخت وام 25 میلیون تومانی خرید خودرو، سیاستی است که در اکثر کشورهای دنیا برقرار است. برای مثال در آلمان، نصف محصولات فولکس را 4 بانک آلمانی خریداری می‌کنند و با اقساط به مردم واگذار می‌کنند.»

وی می‌افزاید: «در بسیاری از کشورها، دو کالای خودرو و مسکن از محل درآمدهای آتی و با دریافت وام خریداری می‌شود، بنابراین جای این سیاست در اقتصاد ما خالی بود و حالا با حرکت تازه‌ای که دولت شروع کرده، اقشاری که پس‌انداز ندارند و می‌خواهند صاحب خودرو شوند، در اقساط بلندمدت خودرو خریداری خواهند کرد.»

عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان خودرو در پاسخ به این پرسش که برخی از کارشناسان معتقدند که هم‌اکنون مشکل مردم نبود نقدینگی برای خرید خودرو نیست، بلکه کیفیت و عدم اعتماد به تولیدات داخلی است، تصریح کرد: «این درست نیست؛ در حال حاضر به خاطر شرایط اقتصادی، رکود در همه بخش‌های اقتصادی حکم‌فرماست و دولت نیز می‌خواهد بازارها را تحریک کند.»

نجفی‌منش عنوان کرد: «اگر به خاطر داشتید، در سال 1390 نیز یک چنین مشکلی وجود داشت؛ به طوری که در سال 1390 حدود یک میلیون و 650 هزار خودرو تولید شد که در سال 1391 تعداد تولیدات به 990 هزار خودرو کاهش یافت، چون آن زمان قدرت خرید وجود نداشت. هیچ اتفاقی هم نیفتاده بود، کسی هم سر و صدا نکرده بود و بحث کیفیت و قیمت مطرح نبود، اما تولیدات به دلیل شرایط اقتصادی کاهش پیدا کرده بود.»

 وی در پاسخ به این پرسش که وام 25 میلیونی خرید خودرو، چه تعداد از 100 هزار خودرویی که در حال حاضر دارد در انبارها خاک می‌خورد را از انبارها خارج خواهد کرد؟ متذکر شد: «با این سیاست بخش زیادی از خودروها از انبارها خارج می‌شود.»

عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان خودرو یادآور شد: «یادمان باشد که خودروسازان روزانه 2500 خودرو تولید می‌کردند، بنابراین 100 هزار خودرو در انبارها تعداد زیادی نیست، اما خب فشار نقدینگی را کم خواهد کرد.»

نجفی‌منش خاطرنشان کرد: «وام 25 خودرو محرکی برای بازار خواهد بود و به طور طبیعی بازار تکان می‌خورد.»

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه