اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان خبر داد؛

رشد ۱۲ درصدی مصرف گاز در بخش صنایع استان کرمان

رشد ۱۲  درصدی مصرف گاز در بخش صنایع استان کرمان
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان گفت: با فرا رسیدن فصل های سرد سال ، مصرف گاز در بخش های مختلف خانگی ، تجاری و صنعتی رو به افزایش است و این درحالی است که مشترکین صنعتی و عمده ۱۲ درصد گاز بیشتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته مصرف داشته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی کرمان ۱۴۰۰؛  محمد علی ودیعتی  در جمع خبرنگاران گفت: با فرا رسیدن فصل های سرد سال ، مصرف گاز در بخش های مختلف خانگی ، تجاری و صنعتی رو به افزایش است و این درحالی است که مشترکین صنعتی و عمده ۱۲ درصد گاز بیشتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته مصرف داشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی کرمان ۱۴۰۰,

وی در ادامه تصریح کرد : بخش خانگی ۲۴۵میلیون متر مکعب ، جایگاه های سی ان جی ۷۳ میلیون متر مکعب گاز از ابتدای سال تا کنون گاز مصرف کرده اند . همچنین با توجه به در مصرف قرارگرفتن نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی برق کهنوج ، مصرف گاز استان ماهانه ۵۰ میلیون متر مکعب افزایش پیدا کرده است.

,

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان همچنین گفت : بخش خانگی در فصل زمستان بیشترین سهم مصرف گاز را به خود اختصاص می دهد . بنابراین تلاش برای رعایت الگوی مصرف و کاهش آن در بخش خانگی از اولویت بالاتری برخوردار است. با عنایت به اینکه عمده مصرف در این بخش صرف ایجاد گرمایش در ماه‌های سرد سال می‌شود، لذا ارائه راهکارهای عملی و متناسب با شرایط فعلی جهت بهینه نمودن مصرف گاز در بخش خانگی می‌تواند گام موثری در جلوگیری از هدر رفتن این نعمت خدادادی و ثروت عمومی باشد و امیدواریم که مشترکین محترم با انجام برنامه ریزی ، اقدامات بهینه سازی را انجام داده باشند .

,

ودیعتی در خاتمه یادآور شد : متاسفانه مصرف گاز در کشور ما ۴ برابر میانگین مصرف جهانی است و در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد انرژی و گرما از طریق پنجره های معمولی هدر می رود .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه