اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه ناحیه دلفان:

"نفوذ" هدف اصلی دشمن بعد از برجام

"نفوذ" هدف اصلی دشمن بعد از برجام
محمدی فر تاکید کرد: مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضور در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان به دنیا اعلام کردند که با تبعیت از ملت عاشورای حسینی در راه رسیدن به آرمانهای انقلاب اسلامی همچون گذشته شعار مرگ بر آمریکا سر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دلفان امروز؛ سرهنگ پاسدار حسین محمدی فر فرمانده سپاه ناحیه دلفان در حاشیه مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان با بیان اینکه ملت غیور ایران کوبنده تر از همیشه ۱۳ آبان ماه امسال قیام کردند، گفت: یوم الله ۱۳ آبان ماه در حافظه تاریخی ملت غیور ایران همواره در مبارزه با آمریکای جهانخوار همراه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلفان امروز,



وی تاکید کرد: مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضور در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان به دنیا اعلام کردند که با تبعیت از نهضت سرخ عاشورای حسینی در راه رسیدن به آرمانهای انقلاب اسلامی همچون گذشته شعار مرگ بر آمریکا سر دادند.

فرمانده سپاه ناحیه دلفان با بیان اینکه حماسه یوم الله ۱۳ آبان نماد مقاومت و ایستادگی ملت ولایتمدار ایران در برابر استکبار جهانی است، عنوان کرد: حوادث خونین ۱۳ آبان نشان داد که مردم و جوانان این مرزوبوم به هیچ عنوان حاضر نیستند که بیگانگان در امور داخلی مملکت دخالت کرده و بر آنها سلطه داشته باشند.

محمدی فر  به اهمیت آیین روز ۱۳ آبان اشاره کرد و ابراز داشت: ملت ایران با حضور باشکوه خود در این آیین مذهبی و ملی توان کشور در دفاع از ارزش ها و آرمان های والای نظام و انقلاب را به دنیا نشان دادند.

وی سیزده آبان را از خاطره انگیزترین روزهای انقلاب شکوهمند اسلامی دانست و گفت: شاید تاریخ معاصر ما روزی بدین اهمیت و بزرگی کمتر به یاد داشته باشید.

نفوذ، هدف اصلی دشمن بعد از برجام

فرمانده سپاه ناحیه دلفان در بخش دیگر سخنان خود به مسئله نفوذ دشمنان از طریق برجام اشاره کرد و گفت: قطعاً هدف اصلی دشمن بعد از مذاکرات هسته ای، نفوذ سیاسی و فرهنگی در جمهوری اسلامی است.

محمدی فر خاطر نشان کرد: یکی از مقاصد شومی که دشمن این روزها در سر دارد، نفوذ فرهنگی در کشور ماست، یعنی دشمن می خواهد باورهای اسلامی و انقلابی مردم و مسئولان ما را تغییر داده و جوانان را نسبت به مسائل دینی و تعصب مذهبی بی تفاوت کند.

این مقام فرماندهی در شهرستان دلفان با بیان اینکه دشمن می خواهد سبک زندگی آمریکایی را در کشور ما پیاده کرده و به عنوان یک الگو ارائه دهد، هشدار داد: مسئولان ما باید با تمام قدرت در مقابل نفوذ های همه جانبه غرب بایستند و اجازه هیچ نفوذی را به آنها ندهند.

وی در خاتمه نفوذ سیاسی را از مقاصد دیگر دشمنان بر شمرد و گفت: اگر ما هوشیار نباشیم دشمن از طریق نفوذ سیاسی مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام/

, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه