logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سرعت اینترنت تا پایان آذر دو برابر می‌شود

سرعت اینترنت تا پایان آذر دو برابر می‌شود
تلاش می‌کنیم تا یک ماه و نیم آینده ضریب پهنای باند اینترنت در کشور را به چهار هزار گیگابایت بر ثانیه افزایش دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یاسوج گفت: ضریب پهنای باند اینترنت در داخل کشور تا پایان آذر ماه حدود دو برابر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وی گفت: در ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید ضریب پهنای باند اینترنت در کشور 620 گیگابایت بر ثانیه بوده است که در این دولت توانستیم با نگاه ویژه به حوزه ارتباطات این ضریب را به 2 هزار و 400 گیگابایت بر ثانیه برسانیم.

,

واعظی افزود: تلاش می کنیم تا یک و ماه و نیم آینده ضریب پهنای باند اینترنت در کشور را به 4 هزار گیگابایت بر ثانیه افزایش دهیم.

,

وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص برنامه های این وزارتخانه برای ساخت و پرتاب ماهواره گفت: تاکنون با چندین شرکت مشاوره ای در خصوص طراحی مشخصات فنی مورد نیاز کشور و نیز با چند شرکت سازنده خارج از کشور مذاکره شده است و امیدواریم در آینده نزدیک این مذاکرات منجر به عقد قرارداد با این شرکتها شود.

,

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بعد از مذاکرات هسته ای و اجرای برجام رویکردها تغییر کرده است و بطور حتم در آینده توفیقاتی در زمینه ساخت و پرتاب ماهواره در کشور خواهیم داشت.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه