اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان:

طلاق و اعتیاد دو آسیب اجتماعی وجدی حوزه جوانان است

طلاق و اعتیاد دو آسیب اجتماعی وجدی حوزه جوانان است
معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در جمع فعالان فرهنگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان گفت: طلاق و اعتیاد دو آسیب اجتماعی شهر همدان است که باید در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های فرهنگی قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ اسدا... ربانی‌مهر گفت: دستگاه‌های فرهنگی باید در زمینه اجرای برنامه‌های فرهنگی سعی کنند اولویت‌ها را رعایت کنند و از موازی‌کاری پرهیز کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛ ا,

وی ادامه داد: سازمان‌های غیردولتی بهترین فرصت برای اجرای کار فرهنگی هستند و اگر می‌خواهیم برنامه‌های فرهنگی با استقبال مردم روبه‌رو شود باید حالت مردمی خود را حفظ کنند و از دولتی کردن برنامه‌ها خودداری کنیم.
معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: در حال حاضر همدان از استان‌های فعال کشور در حوزه سازمان‌های مردم‌نهاد است و باید دستگاه‌های فرهنگی با برنامه‌ریزی مناسب از این ظرفیت استفاده کنند.
ربانی‌مهر گفت: در استان همدان هر سال 2000 طلاق در استان اتفاق می‌افتد که این آمار برای شهری چون همدان با این سابقه فرهنگی و تاریخی چندان شایسته نیست چون حتی یک مورد طلاق باعث ایجاد آسیب‌های زیادی در جامعه می‌شود.
وی گفت: تمام تلاش دستگاه‌های فرهنگی باید ح رکت در مسیر اجرای برنامه‌های فرهنگی اولویت‌دار و از همه مهمتر سبک زندگی اسلامی باشد و در نهایت به آسیب‌های اولویت‌دار بپردازند.
معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: شورای شهر و شهرداری به عنوان نهادهای مردمی و غیردولتی باید همکاری و تعامل بیشتری با سازمان‌های غیردولتی داشته باشند تا در اجرای برنامه‌ها عملکرد بهتری داشته باشند.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه