logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

موسوی: شنیدم لوزانو خیلی بداخلاق است

موسوی: شنیدم لوزانو خیلی بداخلاق است
سرعتی‌زن تیم ملی والیبال با بیان این‌که هدف تمام ملی‌پوشان این است که به حسرت مردم برای صعود والیبال به المپیک پایان دهند تنها نقطه ضعف لوزانو سرمربی جدید تیم ملی را عدم تسلط به زبان انگلیسی عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحمد موسوی  درباره رائول لوزانو سرمربی جدید تیم ملی والیبال بیان داشت: من قبلاً هم گفتم برایم این که چه کسی سرمربی باشد فرقی ندارد و فقط به صعود به المپیک فکر می‌کنم تا به حسرتی که برای مردم دراین‌ خصوص وجود دارد پایان دهیم البته ما شانس زیادی داریم ولی باید به یک سری ریزه کاری‌ها توجه کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ملی‌پوش تیم باشگاهی بانک سرمایه ادامه داد: از لوزانو خیلی شناخت ندارم ولی قطعاً مربی بزرگی است و آن‌طور که شنیده‌ام خیلی بداخلاق است و دیسیپلین دارد. البته با لوکاس ژیگادلو پاسور لهستانی تیم‌مان که صحبت می‌کردم می‌گفت لوزانو به زبان انگلیسی تسلط ندارد و تنها به ایتالیایی و اسپانیش صحبت می‌کند که فکر می‌کنم عدم تسلط به انگلیسی بزرگترین نقطه ضعف لوزانو باشد.

,

موسوی افزود: همچنین از لوکاس شنیدم که لوزانو روی تمرینات سنگین بدنسازی تأکید زیادی دارد و اینطور که به نظر می‌رسد در 6،5 هفته زمان اردو تا مسابقات انتخابی المپیک کار با وزنه و دو جزو تمرینات اصلی‌مان خواهد بود.

,

دفاع وسط تیم ملی والیبال با ابراز خشنودی از حضور سیچلو در تیم ملی نیز عنوان کرد: سیچلو از بازیکنان شناخت و به مسائل تمرینی آشنایی زیادی دارد، او از نظر آنالیز فوق العاده است و قبلاً هم که با تیم ما کار می‌کرد قبل از بازی 60 تا 70 درصد تکنیک‌های حریف را در زمین بازی از طریق سیچلو می‎دانستیم.
ملی‌پوش تیم بانک سرمایه همچنین درخصوص باخت تیمش مقابل تیم متین ورامین اظهار داشت: این باخت هم یک اتفاق بود بالاخره جو سالن ورامین هم تأثیرگذار بود من خودم در ورامین بازی کردم و می‌دانم که مردم والیبال دوست و خوبی دارد ولی در این بازی به خصوص به عادل غلامی خیلی توهین کردند، داوری‌های ضعیف هم نکته دیگر لیگ است که باید به آن توجه شود نمی‎دانم دلیل آن چیست و چقدر جو سالن روی داورها اثر می‌گذارد ولی می‌دانم سوت‌های اشتباه داوران چه اثرات بدی روی نتایج دارد.

,
,

شفقنا

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه