اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات راه‌اندازی بورس ارز اعلام شد

جزئیات راه‌اندازی بورس ارز اعلام شد
در جلسه اخیر شورای عالی بورس که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و رییس سازمان بورس برگزار شد، کلیات راه‌اندازی بورس ارز به تصویب رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا؛ در جلسه اخیر شورای عالی بورس که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و رییس سازمان بورس برگزار شد، کلیات راه‌اندازی بورس ارز به تصویب رسید.

یک مقام مسئول در سازمان بورس با اعلام این خبر گفت:در جلسه اخیر شورای عالی بورس بعد از بررسی‌های فراوان و ارائه‌ پیشنهادات از سوی سازمان بورس و بانک مرکزی، در نهایت شورای عالی بورس با کلیات راه‌اندازی بازار مشتقه ارزی در بازار سرمایه موافقت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

وی گفت:در این جلسه داشتن بازار مشتقه ارزی و ضرورت آن برای کشور مورد تایید شورای عالی بورس قرار گرفت ، اما بازار مشتقه ارزی به مقوله کشف قیمت و معامله فیزیکی ارز وارد نمی‌شود و همانند بازار آتی سکه، ارز نیز مورد معامله قرار می‌گیرد به طوری که قرارداد آتی بر اساس پیش‌بینی مشتریان از نوسانات قیمت ارز در ماه های آینده منعقد می شود.

وی توضیح داد: بازار مشتقه ارزی دارای دو نوع ابزار شامل معاملات آتی ارز و اختیار معامله است که با توجه به ضرورت راه‌اندازی بازار مشتقه ارزی مقرر شده تا کمیسیون تخصصی شورای عالی بورس به همراهی بانک مرکزی طرح زمان‌بندی شده ای را در این خصوص ارائه کنند که براساس آن برنامه مشخصی برای چگونگی به وجود آمدن این بازار، با نظر بانک مرکزی تهیه شود، زیرا تصمیم‌گیری در خصوص ارز برعهده بانک مرکزی است.

این مقام مسئول اظهار کرد: بنابراین مقرر شده است کمیسیون تخصصی شورای عالی بورس که سازمان بورس نیز عضو آن است به همراه بانک مرکزی طرح زمان بندی شده‌ای برای ایجاد و تحقق بازار ارزی و آپشن‌های مورد نیاز را فراهم کرده و مجددا به شورای عالی بورس ارائه کند.

وی یادآور شد: با توجه به این‌که جزئیات بازار مشتقه ارزی هنوز مشخص نشده است؛ لذا قرار است تا این کار به صورت آزمایشی با دلار مورد معامله قرار بگیرد و پس از بررسی‌های لازم، معاملات نهایی آن آغاز شود. بنابراین جزئیات معامله، چگونگی و زمان فعالیت این بازار به جلسات بیشتری نیاز دارد.

به گفته وی، در حال حاضر زیر ساخت‌های راه‌اندازی این بازار و پوشش نوسانات نرخ ارز از سوی سازمان بورس ارائه شده است، اما قرار است به دلیل حساسیت نرخ ارز در کشور شورای عالی بورس با هماهنگی بیشتر بانک مرکزی شرایط مورد نیاز آن را فراهم کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه