اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تصاویر/جلوه های زیبا ازحضور کودکان در پیاده روی اربعین

تصاویر/جلوه های زیبا ازحضور کودکان در پیاده روی اربعین
عشق به امام حسین(ع) کوچک و بزرگ و مسلمان و غیر مسلمان نمی شناسد همه ساله در پیاده روی اربعین شاهد جلوه های بی بدیلی هستیم که در هیچ کجای دنیا یافت نمی شود، یکی از این جلوه های زیبا حضور کودکان چه به عنوان زائر و چه به عنوان خادم و چه در آغوش مادران و پدران در این مسیر عاشقی است کودکانی که بر خلاف ظاهر کوچکشان تفکر و قلبی بزرگ دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از سایت خبری ثامن؛ قیام عاشورا تا همیشه تاریخ درس عبرت و الگوی همه آزادی خواهان جهان است تنها قیامی که برای کودکان نیز الگو و سرمشق دارد قیام سید الشهدا است، این روزها در مکتب عاشورا نه تنها پیر غلامان را در خدمت می بینیم بلکه نوزدان را در آغوش مادران با یاد شش ماهه کربلا و کودکان را در خدمت به زائران به یاد سه ساله کربلا می بینیم پیاده روی اربعین جلوه ای از همه نمادهای کربلا است انچه امام حسین(ع) از همه هستی اش در کربلا تقدیم کرد در پیاده روی اربعین نیز آماده تقدیم شدن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری ثامن,

عشق به امام حسین(ع) کوچک و بزرگ و مسلمان و غیر مسلمان نمی شناسد همه ساله در پیاده روی اربعین شاهد جلوه های بی بدیلی هستیم که در هیچ کجای دنیا یافت نمی شود، یکی از این جلوه های زیبا حضور کودکان چه به عنوان زائر و چه به عنوان خادم در این مسیر عاشقی است کودکانی که بر خلاف ظاهر کوچکشان تفکر و قلبی بزرگ دارند.

,

عشق به امام حسین(ع) کوچک و بزرگ و مسلمان و غیر مسلمان نمی شناسد همه ساله در پیاده روی اربعین شاهد جلوه های بی بدیلی هستیم که در هیچ کجای دنیا یافت نمی شود، یکی از این جلوه های زیبا حضور کودکان چه به عنوان زائر و چه به عنوان خادم در این مسیر عاشقی است کودکانی که بر خلاف ظاهر کوچکشان تفکر و قلبی بزرگ دارند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه