اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

8 مورد ابتلا به آنفلوانزا در همدان گزارش شد

8 مورد ابتلا به آنفلوانزا در همدان گزارش شد
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از شناسایی ۸ نفر مبتلا به آنفلوانزا در همدان خبر داد که یک مورد مبتلا به آنفلوانزای نوع Bو ۷ نفر مبتلا به نوع H۱N۱ هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، حسین عرفانی اظهار داشت: آنفلوانزا نوعی بیماری ویروسی است که 3 نوع A ،B  وC دارد که میزان مبتلایان به آن در فصل سرد سال اواخر آبان ماه و یا آذر ماه به اوج خود می‌رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


عرفانی بیان کرد: همه ساله ویروس‌های آنفلوانزای نوع A این ویژگی را دارند که جهش‌های ژنی پیدا کنند و شدت بیماری و ضعف را در فرد افزایش دهند که شامل تغییرات کوچک و بزرگ می‌شود که تغییر کوچک ژنی بیماری آنفلوانزای نوع H1N1 را سبب می‌شود که در پایگاه‌های دیده‌ور به کد مراجعین بیش از 3 تا 5 درصد گفته می‌شود.

وی با بیان اینکه ابتلا به این نوع بیماری در کشور هند به نسبت زیاد بوده است، افزود: امسال این نوع بیماری در استانهای جنوب شرقی کشور ما به ویژه کرمان و سیستان و بلوچستان مشاهده شده است.

عرفانی عنوان کرد: در کشور ما، با توجه به لزوم مبارزه با این بیماری و جلوگیری از آثار خطرزای آنفلوانزا، "پایگاه های دیده‌ور" انتخاب شده‌اند که وظیفه این پایگاه‌ها، بررسی وضعیت، نوع بیماری، تعداد بیماران و ارسال نمونه‌های گرفته شده از افراد دارای شرایط بحرانی؛ به آزمایشگاه برای مشخص کردن نوع بیماری شایع است.

وی افزود: در این بیماری دو نوع بیماری ILI  که به مواردی گفته می شود که با تب 38 درجه دهانی و سرفه همراه است و اکثر این موارد را سرما خوردگی می گویند و یا با سرماخوردگی هم خوانی دارد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: در نوع ساری این بیماری که سندرم تنفسی شدید است به بستری در بیمارستان نیاز است.

عرفانی با بیان اینکه این بیماری از طریق تنفس به راحتی منتقل می‌شود، گفت: بنابراین افراد آلوده باید از ماسک برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایر افراد استفاده کنند و جداسازی نسبی تا یک متر را با دیگران قائل شوند، مراودات خود را کاهش دهند، مقابل عطسه و سرفه خود را بگیرند، با آرنج جلوی دهان خود را بگیرند نه با دست و زدن ماسک برای افراد سالم توصیه نمی‌شود.

وی افزود: همچنین شست‌وشوی مرتب دستها به مدت 15 تا 30 ثانیه در روز و چند بار برای افراد توصیه می‌شود.

عرفانی اظهار داشت: 97 تا 98 درصد مبتلایان به بیمایر آنفلوانزا با درمان معمولی، استراحت و مصرف مایعات گرم بهبود می‌یابند و با توجه به اینکه دوره ابتلا به بیماری 5 روز تا یک هفته است و با افزایش تب، کوفتگی بدن، سرفه و گلودرد شروع می‌شود، در صورتی‌که بیماری بیش از 3 تا 5 طول بکشد حتما باید به پزشک مراجعه کرد.

وی عنوان کرد: افراد پر خطر مانند سالمندان بالای 50 سال، کودکان زیر 5 سال، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند، افراد مبتلا به ایدز، افرادی که داروهای کورتون‌دار استفاده می‌کنند و غیره تا حد زیادی در معزض ابتلا به این بیماری هستند که توصیه می‌شود لباس به اندازه بپوشند از ترکیبات مایع دار بیشتر استفاده کنند، در هوای خوب فعالیت بدنی داشته باشند، آب نمک قرقره کرده و تزریق واکسن این بیماری نیز تنها از ابتلا به دو نوع Aو B پیشگیری می‌کند.

عرفانی با بیان اینکه خوشبختانه اتاق ایزولاسیون تنفسی در تمام شهرستان‌های استان وجود دارد، گفت: هماهنگی بین بخش‌ها انجام گرفته و تنها در 2 تا 3 درصد ممکن است ابتلا به این بیماری شدید شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه