logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

غیبت پلاتینی در جلسه دادرسی کمیته اخلاق فیفا

غیبت پلاتینی در جلسه دادرسی کمیته اخلاق فیفا
میشل پلاتینی همان‌طور که پیش از این اعلام کرده بود، روز گذشته (جمعه) در جلسه دادرسی کمیته اخلاق فیفا در زوریخ حاضر نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از inside the games، پلاتینی ٦٠ ساله بعد از شنیدن اظهارات سخنگوی کمیته اخلاق مبنی بر اینکه او به چند سال محرومیت محکوم می‌شود، اعلام کرد در جلسه دادرسی این کمیته حاضر نمی‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وکیل پلاتینی اعلام کرده بود اظهارات سخنگوی کمیته اخلاق نقض بی‌گناهی پلاتینی قبل از برگزاری جلسه دادرسی است. تیم وکالت پلاتینی در جلسه به نمایندگی از او حاضر شدند. وکیل پلاتینی در انتهای این جلسه ١٠ ساعته به صحبت پرداخت و گفت: آقای پلاتینی بی‌گناه است. با کمک شواهد متعدد، امروز این را در دادگاه نشان دادیم. در حال حاضر امیدواریم که کمیته اخلاق طبق قانون عمل کند.

,

پلاتینی در حال حاضر در محرومیت ٩٠ روزه به سر می‌برد. اگر شرایط همین‌طور ادامه پیدا کند، او نمی‌تواند در انتخابات ریاست فیفا برای جایگزینی بلاتر حاضر شود.

,

عیسی حیاتو، رییس موقت فیفا نیز اخیرا از ٢٠٩ عضو فیفا خواسته است تا از اصلاحات جدید حمایت کنند و آنها را با وفاداری کامل به اجرا درآورند.

,

 

,

یکی از تغییرات پیشنهادی، محدود کردن طول دوران ریاست فدراسیون به حداکثر ١٢ سال است. از دیگر پیشنهادات می‌توان به تاسیس انجمن فیفا اشاره کرد که جایگزین کمیته اخلاق فیفا می‌شود. ایجاد ماده قانونی برای رعایت حقوق بشر نیز در دستور کار فیفا قرار دارد.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه