logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تجارت ایران و آمریکا رکورد زد

تجارت ایران و آمریکا رکورد زد
وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد مبادلات تجاری این کشور با ایران در سال ۲۰۱۳ رکورد ۴ ساله را شکست و با افزایش ۲۴ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۲ به ۳۱۵.۵ میلیون دلار رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، وزارت بازرگانی آمریکا در جدیدترین گزارش خود کل مبادلات تجاری ایران و آمریکا در سال 2013 را 315.5 میلیون دلار اعلام کرد.
 
مبادلات تجاری دو کشور در این سال که دومین سال اجرای تحریم های به اصطلاح سختگیرانه علیه ایران بوده است با افزایش قابل توجه 24 درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده است.
 
مبادلات ایران و آمریکا در سال 2013 بالاترین رقم مبادلات دو کشور از سال 2010 به این سو بوده است. ایران و آمریکا در سال های 2010، 2011 و 2012 به ترتیب 305، 234 و 253 میلیون دلار مبادله تجاری داشته اند.
 
در حالی مبادلات دو کشور که عمدتا مربوط به صادرات آمریکا به ایران است طی سال های گذشته روندی افزایشی را طی کرده که دولت این کشور فشار زیادی را به کشورهای دیگر وارد کرده تا از سطح تجارت خود با ایران بکاهند.
 
بر اساس این گزارش، آمریکا در سال 2013 بالغ بر 313.3 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده که این رقم نسبت به سال قبل از آن 24 درصد افزایش داشته است. آمریکا در سال قبل از آن 251.1 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود. صادرات آمریکا به ایران در سال 2012 نیز 9 درصد افزایش یافته بود.
 
واردات آمریکا از ایران در سال 2013 نیز با افزایش 4 درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده و به 2.2 میلیون دلار رسیده است. آمریکا در سال 2011 حدود 1 میلیون دلار و در سال 2012 بالغ بر 2.1 میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.
 
آمریکا از سال 2011 واردات کالا از ایران را ممنوع کرده است. به گفته فعالان اقتصادی، کالاهای ایرانی مثل فرش همچنان از کشورهای ثالث به آمریکا صادر می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه