logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

به مناسبت هفته راهداری؛

راهداران نمونه محمودآباد تجلیل شدند

راهداران نمونه محمودآباد تجلیل شدند
همزمان با هفته راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از پنج راهدار نمونه محمودآباد طی مراسمی تجلیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای‌شمال، با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان محمودآباد از راهداران شهرستان محمودآباد به مناسبت هفته راهداری و حمل‌ونقل تجلیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,
در ابتدای این برنامه رئیس اداره راه و شهرسازی محمودآباد با تبریک ابن هفته به راهداران پرتلاش شهرستان به تبیین وظایف راهداری پرداخت.
وی افزود: همه ساله با آغاز فصل زمستان و کاهش دما ماموریت‌های راهداران برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر و حفظ راه‌های ارتباطی برای تردد شهروندان افزایش پیدا می‌کند و به همین منظور روز اول دی ماه را هفته راهدار نامگذاری شده است.

محسن غفاری حفظ و ارتقای ایمنی جاده‌ها و نصب علائم راهنمایی و رانندگی و عملیات روکش آسفالت و بهسازی جاده‌ها و پاکسازی حریم راه‌ها را از مهم‌ترین مأموریت‌های این قشر زحمت‌کش جامعه عنوان کرد.
,
,
,
,

رئیس اداره راه و شهرسازی محمودآباد با اشاره به اینکه شهرستان محمودآباد دارای 14 راهدار است،اظهار کرد: راهداران پرتلاش و زحمتکش در گرمای سوزان تابستان و سرمای طاقت‌فرسای زمستان به طور شبانه‌روز همواره در تلاش هستند و راهداران زیادی نیز در راه انجام وظیفه جان خودشان را از دست دادند.

وی با گرامیداشت یاد راهدارانی که در حین انجام وظیفه محوله جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: آن عزیزان جان دادند تا استفاده کنندگان از راه با آسایش و آرامش خاطر سفر کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم مشکلات این قشر اثرگذار و پرتلاش جامعه را مرتفع کنیم تا بدون دغدغه مشغول انجام وظیفه در راه‌های کشور باشند.

در این مراسم از پنج راهدار اداره راه و شهرسازی محمودآباد تجلیل به‌عمل آمد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه