به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز؛سید شکر خدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در خصوص اعدام آیت الله نمر و جمعی از شیعیان عربستان توسط آل سعود
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,اظهار داشت:قتل آیت الله نمر در پرونده سیاه ال سعود تا ابد باقی خواهد ماند عمر منحوس این رژیم با این اقدام کوتاه تر خواهد شد.
,
وی ادامه داد:حکام عربستان باید منتظر عواقب سخت اعدام شیخ نمر در کشور خود و دیگر کشورهای منطقه باشد.
,
موسوی تصریح کرد:اعدام شیخ نمر یک اقدام غیر انسانی و غیرشرعی بود شیخ نمر یک عالم دینی مبارز بود که احترام خاصی در بین ملل مسلمان داشت.
,
وی اضافه کرد:آل سعود بداند هزاران شیخ نمر دیگر در بین شیعیان و اهل سنت عربستان وجود دارد که آنها راه شیخ نمر را ادامه خواهند داد.
,
نماینده مردم اهواز تاکید کرد:ال سعود با دست خودشان گور خود را کندند و زمینه برای انقلاب مردمی در این کشور فراهم کردند.
,
وی با اشاره به شهادت مظلومانه حجاج ایرانی و انفعال دستگاه دیپلماسی گفت:نتیجه دیپلماسی ضعیف این است که آل سعود پیش خود بگوید ما حجاج اینها را کشتیم دم نزدند پس می توانیم شیخ نمر را
,
هم بکشیم هزینه ای برای ما در پی نخواهد داشت.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه