اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های لرستان:

جنایات آل سعود درسکوت مدعیان دروغین حقوق بشر صورت می گیرند

جنایات آل سعود درسکوت مدعیان دروغین حقوق بشر صورت می گیرند
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان با صدور بیانیه ای در محکومیت اعدام «شیخ نمر باقر النمر» به دست آل سعود، تصریح کرد: جنایات آل سعود از جمله اعدام رهبر شیعیان عربستان در سکوت مدعیان دروغین حقوق بشر و حمایت آمریکای جنایتکار صورت می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر آزاد، در بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان که در محکومیت اعدام «شیخ نمر باقر النمر» رهبر شیعیان عربستان به دست آل سعود صادر شده آمده است: خون مظلومی که امروز به دست رژیم جنایت پیشه آل سعود ریخته شد قلب هر انسان آزاده ای را جریحه دار کرد و جنایت بزرگ به قتل رساندن شیخ شهید« آیت الله نمر» به عنوان یک جنایت تاریخی ثبت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر آزاد،, خبر آزاد,

این بیانیه افزوده است: اگر چه شیخ شهید سال ها دار بر دوش بود و چندین سال است که در زیر شکنجه بی رحمانه دژخیمان آل سعود به سر می برد و هر روز شهادت  خود را آرزو می کرد، اما این اتفاق برای دوستداران ایشان بسیار تلخ و تکان دهنده بود.

,

در ادامه بیانیه دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های لرستان آمده است: ضمن عرض تسلیت این مصیبت بزرگ و تکان دهنده به پیشگاه مقدس امام زمان(عج) و ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای و مراجع عظام تقلید نکاتی چند به استحضار عموم می رساند.

,

1-آل سعود با تئوری وهابیت و با پشتیبانی استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا، با رویه دیکتاتوری و ستم پیشگی هر روز جنایتی تازه را رقم می زند؛ اما وعده حتمی الهی در انتقام از ستمگران را برای آنها نزدیک و نزدیک تر می بینیم و اعلام می داریم که به زودی دست خشم و انتقام الهی برای آل سعود مایه عبرت ستمکاران خواهد بود.    2-ضمن اعلام بیزاری و نفرت قلبی خود نسبت به رژیم جنایت کار آل سعود اعلام می داریم که این جنایت در سکوت مدعیان دروغین حقوق بشر و حمایت آمریکای جنایتکار صورت می گیرد و باور داریم که این رژیم دست نشانده، بدون اجازه از صاحبان کافر خود جرات چنین جنایت وقیحانه را نداشته و ندارد؛ پس نفرت خود را از آمریکای جنایتکار اعلام می داریم.

,

3-ضرورت وحدت مسلمانان را در این شرایط حساس باید برای همه بخصوص جوانان، بیش از پیش تبیین کرد و باید همه بدانیم ایجاد اختلاف و تشدید درگیری های مذهبی از جمله اهداف پلید این نقشه شیطانی می باشد. بر خود لازم می دانیم ضمن حفظ اتحاد و برادری، گوش به فرمان ولی امر مسلمین باشیم و هر دستوری که ایشان در باره آل سعود صادر فرماید با گوش جان پذیرا خواهیم بود و آمادگی خود را جهت تبعیت از مقام معظم ولی فقیه اعلام می کنیم.

,

4-شهادت شیخ شهید را در امتداد خون های عاشورایی می دانیم که خون آزادگان را در طول تاریخ به جوش می آورد و خروش می آفریند تا زمینه ساز ریشه کن شدن ظلم و ستم و استقرار حکومت عدل الهی باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه