logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ترکان: بابک زنجانی همه را به بازی گرفته

ترکان: بابک زنجانی همه را به بازی گرفته
مشاور عالی رئیس‌جمهور معتقد است که بابک زنجانی با خنده و گریه، همه را به بازی گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گزیده گفت‌وگوی «آفتاب یزد» با اکبر ترکان مشاور عالی رئیس‌جمهور، دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور را در ادامه می‌خوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

* بنا به دلایلی مناطق آزاد از آن عملکردی که باید داشته باشد، ‌دور شده است.

,

* جمع کالای همراه مسافر در هفت منطقه آزاد فعلی 260 میلیون دلار تخمین زده شده است و چون در خصوص این رقم بزرگ‌نمایی‌هایی انجام شده، در برنامه ششم پیشنهاد کردیم تا ترخیص کالای همراه با مسافر از مناطق آزاد به سرزمین اصلی تحت کنترل گمرکی قرار بگیرد

,

* در حال حاضر طرح 7 منطقه آزاد جاسک، بوشهر، مهران، اردبیل،‌ بانه، مریوان و اینچه‌برون به تصویب هیئت دولت رسیده و به صورت لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است اما در مجلس، نمایندگان برای مناطق خود، حدود 70 منطقه ویژه اقتصادی را به آن اضافه کردند. نمی‌گویم که این مناطق بدون توجیه هستند بلکه می‌گویم مطالعه در مورد آنها انجام نشده است.

,

 

,

* بازار مسکن زمانی رونق می‌گیرد که نظام بانکی اصلاح شود و این مسئله به زمان خاصی محدود نمی‌شود.

,

* نظام بانکی ما متلاشی شده و بانک‌ها وام‌هایی دادند که این وام‌ها در حال حاضر آنها را زمینگیر کرده است. یعنی بخشی از منابع بانک‌ها وام داده شده که این وام‌ها به معوقات تبدیل شده است. برخی از این معوقات سوخته و اصلا به بانک‌ها بازنمی‌گردد و برخی دیگر نیز به زودی باز نخواهد گشت. بنابراین چرخه بانک‌ها خیلی کمتر از نیاز اقتصاد کشور است. اقتصاد ما الان خون در بدنش نیست و این مسئله از رهگذر نظام بانکی ایجاد شده است. الان واجب‌ترین کار در برنامه ششم، بازسازی نظام بانکی است.

,

* من دادگاه بابک زنجانی را پیگیری نمی‌کنم اما می‌دانم که در واقع او تاکتیک‌های مختلفی را پیاده می‌کند و همه را به بازی گرفته است. پول ملت را خورده، یک روز گریه می‌کند و یک روز می‌خندد و به مسئولان افترا می‌زند و توهین می‌کند اما در حال حاضر گریه مهم نیست. اینها همه بازی و شگردهای اوست.

,

* تفکرات شبیه احمدی‌نژاد هیچ‌گاه از بین نمی‌رود و اگر هم کسی سعی کند آن را از بین ببرد باز هم دوباره تولید می‌شود. البته تولید این تفکر به منزله تاثیرگذاری و مثبت‌بودن آن نیست بلکه به دلیل این است که یک منبعی هر لحظه در حال تولید این تفکر و تزریق آن به افرادی است که تمایل به پذیرش آن دارند، بنابراین تا زمانی که این منبع وجود دارد،‌ تفکرات احمدی‌نژادی هم وجود دارد. در واقع این دینامیسم و منبع اصلی که فکر را تولید می‌کند باقی است؛ لذا خروجی‌های آن را مشاهده می‌کنیم و تا زمانی که دینامیسمی که تفکر احمدی‌نژادی را تولید کرده از بین نرفته و پویاست،‌ منبع تفکر کماکان وجود دارد و در حال تولید است.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه