اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

جمع اعتبارات بودجه سال 95 چقدر است؟

جمع اعتبارات بودجه سال 95 چقدر است؟
سخنگوی کمیسون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گزارش ارائه لوایح برنامه ششم توسعه و بودجه که رئیس جمهور فردا اعلام می‌کند کل اعتبارات هزینه کشور در سال آینده 197 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، غلامرضا کاتب نماینده مردم گرمسار و سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با توجه به اینکه دولت روز آینده (یکشنبه) لایحه بودجه 95 و برنامه ششم توسعه را به مجلس ارائه می‌دهد، جزئیات گزارش رئیس جمهور در خصوص لوایح برنامه ششم توسعه و بودجه سال 95 را مورد تشریح قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی در همین رابطه اظهار داشت: جمع اعتبارات عمومی بودجه سال 95 مبلغ 267 هزار میلیارد تومان است. همچنین میزان محاسبه دلار، برای هر بشکه نفت 40 دلار محاسبه شده است.

کاتب افزود: پیش‌بینی شده است میزان صادرات نفت دو میلیون و 250 هزار بشکه باشد. همچنین در این لایحه (بودجه 1395) نرخ محاسبه ارز در لایحه 2 هزار و 997 تومان پیش‌بینی شده است.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: افزایش حقوق کارکنان در این گزارش که فردا یکشنبه از سوی رئیس جمهور ارائه می‌شود 12 درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین کل اعتبارات هزینه کشور 197 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده که به نسبت مصوب سال 94 به میزان 13 درصد افزایش پیدا کرده است.

کاتب ادامه داد: در گزارش لایحه برنامه و بودجه سال 95 اعتبارات عمرانی 60 هزار میلیارد پیش بینی شده که این مقدار، میزان 17 درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی طبق این گزارش، درآمد مالیات پیش‌بینی شده در سال  1395 را 101 هزار میلیارد تومان عنوان کرد که به نسبت مصوب سال 1394 میزان 14 درصد افزایش داشته است.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح گزارش برنامه ششم توسعه که قرار است فردا یکشنبه از سوی رئیس‌جمهور به مجلس تقویم شود،‌گفت: پیش‌بینی برنامه ششم توسعه در خصوص رشد اقتصادی 8 درصد در نظر گرفته شده است همچنین برای سال 1395 در این برنامه توسعه رشد اقتصادی 5 درصد پیش‌بینی شده است.

کاتب در ادامه پیش‌بینی نرخ تورم برای سال 95  را میزان 11.3 درصد و برای پایان برنامه ششم توسعه نرخ تورم را 8.9 درصد در این لایحه عنوان کرد.

وی در خاتمه اضافه کرد: نرخ بیکاری که اکنون به میزان 12.8 درصد است پیش‌بینی می‌شود تا پایان برنامه ششم توسعه در سال 95 به 9 درصد کاهش پیدا کند. این کلیات این برنامه ششم توسعه و بودجه سال 1395 که قرار است روز آینده آقای روحانی به مجلس تقدیم کرده و گزارشی ارائه دهد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه