اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در نامه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان زنجان به رئیس جمهور مطرح شد؛

آقای رئیس جمهور؛ استکبار، استکبار است گرچه کد خدا باشد

آقای رئیس جمهور؛ استکبار، استکبار است گرچه کد خدا باشد
در نامه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجوئی استان زنجان در خطاب به رگیس جمهور که پس از آغاز روند احرائی برجام صادر شده است؛آمده است : آقای رئیس جمهور؛ استکبار، استکبار است گرچه کد خدا باشد. ما برای عزت و سربلندی این کشور دعا می کنیم برای شما نیز. امید که سختی و صراحت این نامه را به صداقت و خیر خواهی اش عفو نمایید و إن شاءالله شما و دولت محترمتان موفق و موید باشید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل نسیم زنجان، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجوئی استان زنجان صدور نامه ای ضمن تشکر از زحمات تیم دیپلماسی یه علت آغاز روند اجرائی برجام و همچنین تشکر از رئیس جمهور نکاتی را در ذیل این موضوع مطرح کردند، متن این نامه به شرح ذیل است :

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم زنجان,

بسم الله الرحمن الرحیم
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
حجت الاسلام و المسلمین روحانی
با عرض سلام و تبریک به مناسبت فرجام رسیدن مذاکرات برجام . این روزها که پس از چندین ماه مذاکره ی فشرده و نفسگیر، برجام به فرجام رسیده است ؛ اکنون که ایران اسلامی طبق برجام به آنچه که باید به صورت تمام و کمال عمل کرده و حسن سابقه نشان داده است ؛ اینک که خروج اورانیوم غنی شده از کشور، معدوم کردن اورانیوم 20 درصد غنی شده ، سیمان کردن قلب رآکتور آب سنگین اراک ، برچیدن هزاران سانتریفیوژ ، توقف غنی سازی در فردو و استفاده از آن به عنوان –به اصطلاح –یک آزمایشگاه تحقیقاتی و غیره که اصرار در انکار آنها بی فایده است و اکنون که نوبت نوبت غربی هاست شما را به عهدشکنی های آمریکا و عواقب نا گوار اعتماد مفرط به آن یادآور می شویم که مترصد سیاست های دوگانه ی آمریکا و غرب باشید و خود نیز بهتر می دانید و دیده اید که

,
,
,
,
وَلَنْ تَرْضَى عَنْکَ الْیَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِی جَاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَکَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِیٍّ وَلا نَصِیرٍ
هرگز یهود و نصارى از تو راضى نخواهند شد، تا (تسلیم خواسته هاى آنها شوى، و) از آئین (تحریف یافته) آنان، پیروى کنى. بگو: «هدایت، تنها هدایت الهى است»! و اگر از هوى و هوس هاى آنان پیروى کنى، بعد از آن که آگاه شده اى، هیچ سرپرست و یاورى از سوى خدا براى تو نخواهد بود.
,
,


آقای روحانی امروز دیگر برجام فقط برجام نیست بلکه سرنوشت آینده ی یک ملت است؛ امروز نظارت بر اجرای تعهدات طرف مقابل همان پاسداری خون شهدای هسته ای است که دست بالای مذاکره را برایتان ساخته بودند. رئیس محترم دولت تدبیر و امید ، مشکل اقتصاد این مملکت و چرخ اقتصاد آن اگر در گذشته در رفع چند تحریم بود حال که دیگر همه چیز به راه شده و تحریم ها برداشته شدند و دارایی های بلوکه شده ایران آزاد شدند باید به جای واردات بی رویه به اشتغال ، ازدواج ، تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی توجه شود و بهبود وضعیت اقتصادی بر سر سفره مردم احساس شود نه به مانند قبل که دوباره سایه ی سنگین رکود بر سر اقتصاد ایران سنگینی کند.
گرچه بماند که وزیر اقتصاد خودتان می گوید : مشکل ما در ساختار های نامتوازن اقتصادی و سیاست های غلط اقتصادی است . اکنون که همه چیز حل شده به جای آمار افزایش 98 درصدی قاچاق از مبادی رسمی ، منتظر خبر افزایش 98 درصدی تولید داخلی هستیم . اینکه نگاهتان را از کوربورک و وین به کوره دهات های مملکت خیره نمائید از این پس نگاهتان را از مذاکره و دیگران ، به درون کشور و اقتصادش معطوف نمائید تا چرخه اقتصاد بچرخد و روند رو به روشدی داشته باشد .اینک به چرخ اقتصاد معیوب این مملکت بیندیشید که از واردات و کالاهای  غیر ضروری  به ستوه  آمده و کمرتولید و تولید کننده را شکسته است.
آقای روحانی به فکر نفتی باشید که با سیاست تنش زدایی قیمتش روزبه روز افت می کند . اینک که  مسئله هسته ای را برای جهانیان شفاف کردید نفت را نیز برای ملت ایران شفاف سازی کنید. جناب آقای دکتر روحانی نکند دلدادگان به انقلاب اسلامی و آنان که دل در گرو استکبار ستیزی ایران داشتند از تعاملاتمان خبر سازش را دریافت کنند و همه ارزش ها و آرمان های امام و انقلاب را در فدای این تعامل ببینند .

,
,
,
,

رئیس جمهور محترم  مذاکره  جز  در مسائل هسته ای ممنوع می باشد و این نکته لازم به ذکر است که ما دفتر حافظ منافع داریم و اگر قرار است درخواست یا ارتباطی صورت گیرد فقط باید از این مجرا باشد و دستگاه دیپلماسی تان را بگویید : استکبار،  استکبار است گرچه کد خدا باشد. ما برای عزت و سربلندی این کشور دعا می کنیم برای شما نیز. امید که سختی و صراحت این نامه را به صداقت و خیر خواهی اش عفو نمایید و إن شاء الله شما و دولت محترمتان موفق و موید باشید.

,

انتهای پیام /م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه