logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  2. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  3. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  4. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  5. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  6. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  7. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  8. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  9. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  10. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  11. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  12. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  13. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  14. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  15. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  16. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  17. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  18. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  19. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  20. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان

رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه :

مراقب باشیم قداست و معنویت قم خدشه دار نشود

مراقب باشیم قداست و معنویت قم خدشه دار نشود
رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تصریح کرد: شهر مقدس قم آشیانه اهل بیت(ع) و شهر کریمه اهل بیت(ع) است و لذا باید به شدت مراقب باشیم که قداست و معنویت قم خدشه دار نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام دکتر حسن نظری شاهرودی در گفتگو با خبرنگار انقلاب نیوز ضمن تسلیت وفات شهادت گونه حضرت معصومه(س) ابراز داشت: حضرت فاطمه معصومه(س) نه فقط افتخار قمی ها بلکه افتخار همه ایرانی ها و بلکه همه شیعیان و محبان اهل بیت(ع) هستند ،کما این که از سرتاسر کشور و دنیا برای زیارت و عرض ادب به ساحت مقدس ایشان رهسپار قم می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انقلاب نیوز,

وی همچنین با بیان این که امام کاظم (ع) گرچه دارای 37 فرزند بودند، اما پس از ثامن الحجج امام رضا(ع) ، حضرت فاطمه معصومه(س) در میان دیگر فرزندان به سان ستاره‎ای فروزان می درخشند ، گفت: گرچه مدت زمان حضور این بانوی بزرگوار در شهر قم تنها هفده روز بوده اما آن چه به خصوص از ایشان به یادگار مانده و زبانزد خاص و عام است ، عبادت حضرت است که در بیت النور انجام می شده است.
,
,

نظری شاهرودی با اشاره به فرمایشی از امام صادق(ع) مبنی بر این که "قم حرم من و حرم فرزندانم پس از من است" ، افزود: این فرمایش و این قبیل فرمایشات صادره از ائمه(ع) علاوه بر آن که حاکی از شان و منزلت بالای شهر مقدس قم است، در وهله بعد مسئولیت و رسالت سنگین ما مردم قم را نیز گوشزد می کند به این که حقیقتاً شیعه و محب خوبی برای حضرات معصومین(ع) به خصوص بانوی کرامت باشیم و به قول معروف در این باره حق مطلب را به درستی ادا کنیم.
,
,

وی در خاتمه گفت: بی شک اگر قم و قمی ها امروز شان و اعتباری دارند و دیار ما قرین با نعمات و برکات الهی است، به واسطه مرقد مطهر دختر موسی بن جعفر(ع) است و قدردانی از چنین نعمت بی نظیری می طلبد که ما در حراست از فضای معنوی و فرهنگی قم هر چه بیشتر بکوشیم.
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه