اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کانون معماران ایران:

نمای شیشه‌ای ادارات ناقض معماری اسلامی است

نمای شیشه‌ای ادارات ناقض معماری اسلامی است
نوروزیان با بیان اینکه ساخت و سازها باید به گونه ای باشد که تحقق سبک زندگی اسلامی راحت تر امکان پذیر باشد، تصریح کرد: وجود ساختمانهای شیشه نمای ادارات، ناقض معماری اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا نوروزیان، رئیس کانون معماران قزوین در گفتگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین در خصوص اینکه چگونه می‌توان مردم را به سمت ساخت و ساز بر طبق معماری اسلامی سوق داد گفت: متولیان حوزه ساخت و متولیان مربوط به امور شهر و شهرسازی باید در این خصوص با جدیت وارد عمل شوند؛ وقتی در قزوین، نمای ساختمان سازمان راه و شهرسازی در چهارراه بلوار، از جنس آلومینیوم و شیشه سکوریت است، این سازمان چگونه می‌تواند الگوی معماری اسلامی برای شهروندان باشد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: اگر چه اعلام می‌شود در نما نباید کامپوزیت استفاده شود ولی شاهدیم با توجه به اقلیم قزوین که گرم و خشک است و نباید از شیشه استفاده شود ولی از آلومینیوم و شیشه در نمای بسیاری از ادارات استفاده می‌شود. 

ساختمان های شهرداری باید الگویی برای معماری شهر باشد 

رئیس کانون معماران ایران اظهارکرد: ساخت و سازهای صورت گرفته توسط شهرداری باید الگویی برای معماری شهر باشد ولی شاهدیم نمای ساختمان معاونت معماری و شهرسازی شهرداری که خود متولی این امور است سراسر شیشه است. 
متاسفانه ناخودآگاه این اتفاق می‌افتد و اثرات منفی آن بر ذهن مردم هر روز بیشتر می‌شود. 
نوروزیان تصریح کرد: ساخت و سازها باید به گونه ای باشد که تحقق سبک زندگی اسلامی راحت‌تر امکان پذیر باشد. 
اگر ظاهر یک شهر براساس معیارها و معماری اسلامی ساخته شود در نخستین برخورد نمونه‌ای از یک شهر اسلامی را القا می‌کند. 
وی خاطرنشان کرد: در صورت تعامل بیشتر سازمانها و اتخاذ استراتژی دقیق و درست در انجام امور، ما هم از فرهنگ غنی گذشته خود و هم از دانش و مسائل روز استفاده می‌کنیم همچنین هر شهروندی براساس هویت دینی و انسانی می‌تواند تاثیرگذار باشد. 
رئیس کانون معماران ایران بیان کرد: در گذشته برای ساخت بناهای قدیمی در روستاها از چوب استفاده می‌نمودند ولی اکنون شاهدیم در الموت و دورترین روستاها برای ساخت یک طبقه خانه به جای چوب، از آهن و بتن استفاده می‌کنند. 
نوروزیان افزود: این اقدام ضربه بزرگی به محیط زیست وارد می‌کند و معماری بومی آنجا را نابود می‌کند و تبدیل به افسردگی و مشکلات روحی و روانی انسان می‌شود. 

لزوم کشت درختان صنعتی و ترویج بکارگیری چوب در ساخت و ساز

وی با اشاره به چگونگی استفاده کشور ژاپن از سازه‌های چوبی گفت: این کشور زلزله خیزترین کشور دنیا است ولی با برنامه ریزی و سیاستگذاری درست و کشت درختان صنعتی جهت ساختمان سازی از چوب آن استفاده می‌کند. 
نوروزیان ادامه داد: در ژاپن با این اقدام سازه چوبی هم با فرهنگ و بوم آن روستاها و شهرارتباط برقرار می‌کند و هم با طبیعت انسان سازگارتر است و درهنگام زلزله نیز خطرات کمتری در پی دارد. 
وی عنوان کرد: در ایران نیز می‌توانیم معماری ارگانیک داشته باشیم و از طبیعت استفاده کنیم، نه اینکه طبیعت را به نفع انسان تخریب کنیم.اکنون دنیا به سمت ایمن سازی، سبک سازی و همگرایی محیط زیست حرکت می‌کند. 
ساختمان‌های ساخته شده باید ارتباط متقابل بین شهر و شهروند برقرار کند در غیر این صورت منجر به ناامنی و افزایش بزه کاری می شود و هر باید ارتباط متقابلی با شهروندانش داشته باشد. 

عدم تجاوز به حقوق شهروندی در دستور کار مدیریت شهری باشد 

رئیس کانون معماران ایران تصریح کرد: وقتی شهری داعیه دار اجلاس جهانی شهر اسلامی است با توجه به تاکید اسلام به تجاوز نکردن به حقوق دیگران باید این مهم را در دستور کار خود قرار دهد. 
نوروزیان اظهارکرد: حقوق شهروندی یعنی یک شهروند حق دارد در محلی که عوارض و مالیات می دهد احساس امنیت، آرامش و شادی داشته باشد و خدمات خوبی به شهروند ارائه شود. 
برای نمونه اکنون به حقوق شهروندی ساکنین چهارراه نادری از زمان احداث تقاطع نادری تجاوز شده است چرا که آسایش و امنیت آنها را سلب کرده است. 
وی بیان کرد: می‌خواهیم الگوی یک مسلمان برای کشورهای دیگر باشیم ولی برای نمونه با جانمایی نامناسب بلند مرتبه سازی‌ها به حقوق شهروندی تجاوز می‌کنیم. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه