logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

آخرین وضعیت مصدومان استقلال

آخرین وضعیت مصدومان استقلال
معاون پزشکی باشگاه استقلال درباره وضعیت مصدومان این تیم توضیحاتی را ارائه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، دکتر امین نوروزی درباره آخرین وضعیت خسرو حیدری، مدافع - هافبک مصدوم استقلال اظهار داشت: تا امروز (پنجشنبه) 15 روز از شروع مصدومیت خسرو حیدری گذشته است. خود این بازیکن تلاش زیادی داشته تا شرایطش بهتر شود و روزی سه جلسه فیزیوتراپی می‌کند تا سریع‌تر برای بازگشت به میدان آماده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: این بازیکن در ناحیه عضله پشت ساق پایش دچار خونریزی 35 میلیمتری شده بود که طبق MRI آخری که از او گرفته‌ایم، این عدد به هفت میلیمتر کاهش یافته است و این نشان‌دهنده نتیجه‌بخش بودن روند درمانی اوست. با این‌حال برای تکمیل طول درمان و تقویت عضله خسرو حیدری نیاز به چند روز فرصت داریم تا مراحل درمانی کامل شود. مطمئناً مسئولان، کادر فنی و خود این بازیکن نمی‌خواهند تا در روند درمان او ریسک کنند.

,

معاون پزشکی باشگاه استقلال درباره آخرین وضعیت علیرضا رمضانی نیز عنوان کرد: این بازیکن در بازی استقلال - استقلال اهواز دچار آسیب‌دیدگی هشت سانتیمتری از ناحیه عضله پشت ران شد که نیاز به سه الی چهار هفته درمان دارد.

,

نوروزی در پایان ضمن تاکید بر اینکه نباید درباره وضعیت مصدومان تیمش گمانه‌زنی شود، گفت: تلاش می‌شود از این پس جهت جلوگیری از حرف و حدیث و گمانه‌زنی درباره مصدومیت بازیکنان، وضعیت آسیب‌دیدگی بازیکنان استقلال را من از طریق سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام کنم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه