logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تبلت جایگزین کتاب در مدارس استثنایی

تبلت جایگزین کتاب در مدارس استثنایی
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه در نظر داریم به جای کتاب، تبلت در اختیار دانش‌آموزان قرار دهیم، گفت:‌ اعتباری معادل ۳ میلیارد تومان برای تهیه دارو،‌کاشت حلزون و تهیه سمعک برای دانش‌آموزان استثنایی اختصاص یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید قدمی در آیین تجلیل از دانش‌آموزان استثنایی از اختصاص30 میلیارد ریال برای اقدامات حمایتی از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و استثنایی خبر داد و اظهار داشت:‌ این اعتبار برای کمک به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و برای تهیه دارو، انجام عمل جراحی، کاشت حلزون، تهیه سمعک، واکر و ویلچر هزینه می‌شود.

وی افزود: با توجه به هزینه حدود یک میلیون و 500 هزار ریالی انتشار کتاب‌های درسی برخی دانش‌آموزان استثنایی، در نظر داریم که به جای کتاب، تبلت در اختیار این گروه از دانش‌آموزان قرار گیرد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از قطع برنامه ایاب و ذهاب رایگان دانش‌آموزان استثنایی به مدرسه در گذشته گفت: گام‌های خوبی برای برقراری مجدد سرویس رایگان این گروه از دانش‌آموزان برداشته شده است.

قدمی ادامه داد: با وجود آن که دانشگاه‌ها در ارتباط با دانش‌آموزان مبتلا به بیماری اوتیسم (اختلال رشدی در روابط اجتماعی) بیشتر در حوزه تشخیص این بیماری فعالیت داشته‌اند، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بهره‌گیری از نیروهای متخصص در حال تدوین کتاب این گروه از دانش‌آموزان و کتاب راهنمای معلمان آنهاست.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: ایران اسلامی امروز با بهره گیری از عقلانیت، اقتدار و دانش فرزندان خود، دشمن را در موضوع تحریم به عقب رانده است از این رو باید در دوران پسا تحریم با همدلی در مسیر ساختن ایران اسلامی و پیاده کردن اهداف نظام اسلامی بکوشیم و این امر مستلزم تربیت صحیح و اسلامی دانش آموزان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه