اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک کارشناس امور فرهنگی مطرح کرد:

غنای فرهنگی و بیداری، راهکاری جهت مبارزه با جنگ نرم

غنای فرهنگی و بیداری، راهکاری جهت مبارزه با جنگ نرم
یک کارشناس امور فرهنگی با بیان اینکه بهترین راه مبارزه با جنگ نرم، تکیه بر غنای فرهنگی و بیداری است، گفت: اگر مردم یک کشور روحیه خودباوری نداشته باشند و برای خودشان ارزش قائل نباشند قاطعا در جامعه تاثیرگذار نخواهند بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، خانواده بزرگترین و تاثیر گذارترین واحد تربیتی در جامعه به شمار می آید که منشاء تحولات عظیم فردی و اجتماعی است از همین رو دشمن بفکر ضربه زدن به بنیان مستحکم این بنا بوده و از هیچ تلاشی در متلاشی کردن آن دریغ نمی کند، حال از ایجاد شبکه های ماهواره ای گرفته تا انواع شبکه های پیام رسان در فضای مجازی که به راحتی قابلیت دسترسی آن برای افراد جامعه فراهم شده است.
از اینرو باید گفت این روزها آمارهای ضد و نقیضی از درصد استفاده کنندگان شبکه های اجتماعی و ماهواره ای به گوش می رسد. آماری که نشان می دهد بیشترین استقبال کنندگان این شبکه ها خانواده های ایرانی به ویژه قشر جوان و زنان جامعه می باشند و از آنجایی که هدف اصلی این شبکه ها فروپاشی و متزلزل کردن کانون گرم خانوادگی است بیشترین تبعات را خانواده هایی می بینند که مشتری پرو پاقرص این شبکه ها هستند.
در این راستا یک کارشناس امور فرهنگی در نشست تخصصی جنگ نرم با پرداختن به موضوعاتی نظیر جنگ نرم و تاثیرات آن در فرهنگ خانواده اظهار داشت: جنگ نرم آهسته و آرام در فکر و اندیشه انسان ورود پیدا کرده و انسان را از درون تهی و فکر مقابله را از بین می برد.
نور الله برشان یکی از مولفه های مهم در مبارزه با جنگ نرم دشمنان را غنای فرهنگی و بیداری عنوان کرد و گفت: اگر مردم یک کشور روحیه خودباوری نداشته باشند و برای خودشان ارزش قائل نباشند قاطعا در جامعه تاثیرگذار نخواهند بود.
وی با تاکید بر اینکه بدون فرهنگ سطحی نمی توان در مقابل هجمه فرهنگی دشمنان ایستادگی کرد، افزود: جمهوری اسلامی با پویایی فرهنگ، زمینه حضور بانوان را در جامعه بدون پذیرش مولفه های غربی با حجاب فراهم کرده است.
برشان با اشاره به اینکه امروز بیش از 12میلیون ایرانی در نرم افزار پیام رسان تلگرام عضو هستند، ادامه داد: امروزه شبکه های اجتماعی زنده ترین و پویاترین راههای ارتباطی هستند که هرکدام یک سری افکار در سطوح مختلف داشته که فرهنگ و زندگی افراد را مطابق میل شبکه های اجتماعی رقم می زنند.
وی با اشاره به اینکه جنگ نرم آهسته و آرام در فکر و اندیشه انسان ورود پیدا می کند، بیان داشت: یکی از برنامه های غرب برای کشورهای اسلامی به ویژه ایران این است که ارتباطات نامشروع را مشروعیت دهد و فرزندانی نامشروع را هدیه الهی برای مسلمان معرفی کند از اینرو یک عده در این شبکه ها بر روی فرزندان این مرز و بوم کار می کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه،,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه