logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

فرماندار باخرز:

متأسفانه انصاف در بیان خدمات دولت و انچه که ارائه میشود رعایت نشده است

متأسفانه انصاف در بیان خدمات دولت و انچه که ارائه میشود رعایت نشده است
فرماندار باخرز در جلسه شورای اداری شهرستان باخرز گفت:متأسفانه انصاف در بیان خدمات دولت و آنچه که ارائه میشود رعایت نشده است و عده ای فقط نیمه خالی لیوان را می بینند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ار سلام باخرز، فرماندار شهرستان باخرز در جمع اعضای شورای اداری شهرستان باخرز به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر حضور حداکثری مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت:تأکید مقام معظم رهبری بر حضور حداکثری است و ما هم تمام تلاش خود را برای احقاق خواسته رهبری به کار گرفته ایم تا انشاءالله با اجرای دقیق قانون  و برگزاری یک انتخابات سالم، به این مهم دست پیدا کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهندس حسن زاده با اشاره به خدمات ارائه شده توسط دولت در طی 2 سال اخیر  افزود:متاسفانه انصاف در خدمات دولت و آنچه که ارائه میکند رعایت نشده است و با وجود این همه خدماتی که توسط دولت و دستگاههای دولتی ارائه میشود، عده ای فقط نیمه خالی لیوانرا میبینند.شاید این افراد از خدمات ارائه شده آگاهی ندارند  و این وظیفه مسئولین است که اطلاع رسانی کنند.
وی با اشاره به طرح  های نیمه تمام در شهرستان باخرز ادامه داد:جهت تکمیل طرحهای نیمه تمام در این شهرستان، حدود 475 میلیارد ریال اعتبار لازم است که لازم است دستگاههای اداریف این موضوع را از طریق ادارات استانی خود پیگیری کنند تا با تأمین اعتبار لازم، این طرح ها هرچه زودتر به بهره برداری برسد.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه