اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

در چهارمحال و بختیاری:

بیست و هشتمین جشنواره تئاتراستانی آغاز شد

بیست و هشتمین جشنواره تئاتراستانی آغاز شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال وبختیاری با اعلام انتشارفراخوان بیست و هشتمین جشنواره تئاتراستانی,هنرمندان استان را به رقابت فراخواند.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر جواد کارگران مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهار محال و بختیاری گفت:  هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقاء سطح کیفی,تاثیرگذاری و ارتباط موثربا مخاطبان خوانده افزود:با هدف بسترسازی, جهت خلق آثارفاخر و شرکت در جشنواره بین المللی فجر,نیازمندتجربه های تازه و افق های جدید و کشف استعدادهای برترهستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
 
,
وی تصریح کرد:سبک زندگی,پیشگیری از اعتیادو موضوعات آزاد اجتماعی,بخش هایی هستند که علاقمندان به هنر نمایش می توانند در آن به رقابت پرداخته و آثار تولیدی خود را به داوری بگذارند.
,
 
,
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به همزمانی ماه محرم و صفر در مهر و آبان سال آینده,تاکید کرد:زمان برگزاری این دوره جشنواره, شهریور ماه۹۵ خواهد بود.
,
 
,
 
,
وی افزود:شرکت کنندگان اصالت متون نمایشی ارسالی را در نظر داشته واز اقتباس نمایشنامه ای پرهیز کنند. تنها آثاری پذیرفته خواهند شد که برای اولین بار به صورت نمایشنامه نوشته شده وبر اساس متون فاخر ادبی تهیه شده باشد.
,
 
,
وی تصریح کرد :گرته برداری از نمایشنامه های موجود وتولید نمایشنامه دست دوم پذیرفته نخواهد شد و بدیهی است که آثار ارسالی باید بدیع وتازه باشد.
,
 
,
جواد کارگران از شرکت کنندگان خواست تا مجوز کتبی نویسندگان متون را به همراه دیگر مدارک به دبیر خانه جشنواره تحویل دهند.
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه