اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کرموند:

شهروندان پلدختری شیرینی جات غیربهداشتی خریداری نکنید

شهروندان پلدختری شیرینی جات غیربهداشتی خریداری نکنید
رئیس شبکه بهداشت ودرمان پلدختر نسبت به خریداری شیرینی جات و خشکبار غیر بهداشتی که از استان های همجوار در پلدختر به فروش می رسند هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛احمد کرموند رئیس شبکه بهداشت ودرمان پلدختر در حاشیه شورای اداری در گفتگو با خبرنگار بیان روز در خصوص تمهیدات بهداشتی ویژه عید نوروز در شهرستان پلدختر اظهار داشت:در ایام عید نوروز برخی از افراد برای کسب منفعت بیشتر مبادرت به آوردن شیرنی جات و خشکبار غیر بهداشتی از استان های همجوار به شهرستان پلدختر می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, احمد کرموند رئیس شبکه بهداشت ودرمان پلدختر در حاشیه شورای اداری در گفتگو با خبرنگار , بیان روز , بیان روز, بیان روز, بیان روز, در,  , خصوص تمهیدات بهداشتی ویژه عید نوروز در شهرستان پلدختر اظهار داشت:در ایام عید نوروز برخی از افراد برای کسب منفعت بیشتر مبادرت به آوردن شیرنی جات و خشکبار غیر بهداشتی از استان های همجوار به شهرستان پلدختر می کنند.,

وی بیان کرد:برخی افراد بدون توجه به مسائل بهداشتی ،شیرینی جات و خشکبار بی کیفیت و غیر بهداشتی را در مسیر تردد وسائط نقلیه سنگین که دود زا هم هستند به مردم عرضه می کنند.

,

کرموند با بیان اینکه مصرف این شیرینی جات غیر بهداشتی باعث ابتلا ناخواسته به بیماری در فرد می شود عنوان کرد:هر چند در سال گذشته هم در آستانه عید نوروز این مسئله مطرح شد ولی اقدامی در خصوص جمع آوری آنها صورت نگرفت.

,

بازار عید

, بازار عید,

رئیس شبکه بهداشت ودرمان پلدختر با بیان اینکه وارد کردن شیرینی جات بی کیفیت از استان های همجوار باعث ضربه زدن به اقتصاد شهرستان می شود ادامه داد:در این فضای رقابتی ،مغازه داران هم مجبور می شوند که شیرینی جات و خشکبار خود را در فضای بیرون ازمغازه عرضه کنند.

,

وی با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی توسط مردم در ایام عید نوروز که زمان سفر و گردشگری بیان کرد:در آخر اسفندماه طرح ضربتی مبارزه با بیماری های واگیر در بین اقشار مختلف مردم خصوصا مسافرین نوروزی انجام می شود.

,

وی با اشاره به اینکه شبکه بهداشت ودرمان در کنار سایر دستگاه های متولی ،وظایف خود را در قبال سلامت مردم انجام می دهد عنوان کرد:شبکه بهداشت ودرمان پلدختر در راستای تامین سلامت شهروندان و مسافرین نوروزی برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و در این ایام 150مورد بازرسی خواهیم داشت.

,

 کرموند با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز کلیه مراکز درمانی شهرستان آماده خدمات رسانی است تصریح کرد:سه مرکز درمانی در چمشک،پاعلم و معمولان در تمام شبانه روز آماده خدمات رسانی به مردم و مسافرین نوروزی هستند.

,

این مسئول اضافه کرد:بیمارستان امام(ره) و داروخانه های سطح شهرپلدختر هم در ایام تعطیلات نوروز به مسافرین نوروزی خدمات رسانی می کنند.

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه