اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صنایع دستی چهارمحال و بختیاری، چهار میلیارد ریال درآمدزایی داشت

صنایع دستی چهارمحال و بختیاری، چهار میلیارد ریال درآمدزایی داشت
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی این اداره کل گفت: صنایع چهارمحال و بختیاری، در نوروز سال جاری، چهار میلیارد ریال درآمد زایی داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر ، مهرداد رئیسی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهار محال و بختیاری اظهار داشت: این میزان درآمدزایی به دنبال حضور ۴۰ هزار نفر از مسافران و گردشگران نوروزی در ۳۳ نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی مستقر در چهارمحال و بختیاری به دست آمده است.

وی تأکید کرد: بیشترین خرید این تعداد از مسافران و گردشگران نوروزی، مربوط به تولیدات صنایع دستی در رشته‌های نمد، خاتم، سرانداز، گلیم، زیورآلات سنتی، احجام فلزی و لباس‌های محلی بوده است.

رئیسی افزود: صنایع دستی چهارمحال و بختیاری در رشته‌های مختلف مانند انواع بافته‌های داری‌ مانند قالی، جاجیم و گلیم، لباس‌های محلی، سرانداز، قفل سنتی چالشتر، گیوه، قلمکار، معرق، خاتم، نمد، سنگ‌های تزئینی و قیمتی، احجام فلزی، چرم‌دوزی، سرمه‌دوزی، مس‌گری، سفال، سنگ‌تراشی سنتی و آثار چوبی به مسافران و گردشگران نوروزی ارائه شد.

وی تصریح کرد: همزمان با نوروز سال جاری، ۱۵ سیاه‌چادر عشایری نیز با هدف معرفی آداب و رسوم زندگی عشایری، صنایع دستی عشایری، غذاهای محلی و سوغات محلی در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری برپا شده و در حال خدمات رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری بیان داشت: نظارت بر کیفیت، قیمت و ارائه صنایع دستی ایرانی، بومی و محلی در دستور کار این معاونت قرار دارد.

وی اضافه کرد: به همین منظور، کارشناسان معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری، از بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع دستی مستقر در استان، بازدیدهای دوره‌ای انجام می‌دهند.

رئیسی عنوان داشت: در این بازدیدهای دوره‌ای، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، تذکرات لازم ارائه و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

افزوده می‌شود، نمایشگاه‌های صنایع دستی چهارمحال و بختیاری در نوروز از ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ آماده خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به این استان است.

صنایع دستی چهارمحال و بختیاری در ۳۲ رشته ویژه عشایر و در ۴۰ رشته شامل تولیدات شهری و روستایی عرضه می‌شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه