logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  2. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  3. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  4. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  5. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  6. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  7. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  8. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  9. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  10. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  11. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  12. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  13. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  14. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  15. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  16. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  17. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  18. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  19. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  20. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند

از کلنگ زنی تا افتتاح سالها می گذرد

پروژه بیمارستان نیمه کاره بروجرد9 ساله شد

پروژه بیمارستان نیمه کاره بروجرد9 ساله شد
پروژه بیمارستان نیمه کاره آیت اله بروجردی(ره) در سال 86 کلنگ زنی شد و با گذشت 9 سال از این بیمارستان حدود 68 درصد پیشرفت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد شهرستان بروجرد با جمعیت حدود 400 هزار نفری دومین شهر بزرگ استان لرستان است که بیماران از حال و روز و وضعیت بیمارستانهای کنونی این شهر رنج می برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد ,  بازتاب بروجرد,

دو بیمارستان دولتی بروجرد با قدمتی بالا این روزها پذیرای بیماران هستند، بیمارانی که در ورود به این بیمارستان و به دلیل کمبود فضای فیزیکی ، درد و رنجشان از یاد می رود.
بیمارانی که اگر شرایط درمان برایشان مهیا شود فقط باید به فکر بیماری و بهبود باشند نه اینکه از نبود امکانات بیمارستانی رنج بکشند.
در همین راستا در سال 86 کلنگ ساخت بیمارستان 220 تختخوابی آیت اله بروجردی(ره) در شهرک اندیشه به زمین زده شد و قرار بود که با ساخت این بیمارستان مشکلات بخش درمان شهر حل شود.
حالا 9 سال از کلنگ زنی این پروژه در بروجرد می گذرد و کمتر از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد یعنی حدودا هر سال کمتر از 8 درصد پیشرفت داشته است.
بسیاری از مسئولین عدم تامین اعتبار و اعتبارات قطره چکانی را از عوامل اصلی پیشرفت کند این پروژه اعلام می کنند اما ساخت و تکمیل این پروژه از خواسته های اصلی مردم بروجرد است.
جالب است که هر سال وعده برای تکمیل و افتتاح و حتی روز افتتاح این پروژه اعلام می شود اما وقتی موعد مقرر فرا می رسد این پروژه همچنان با پیشرفت فیزیکی قبلی وجود دارد و انگار به فراموشی سپرده شده است.
پروژه ای که 9 سال در انتظار افتتاح است و انگار باید سالها انتظار بکشد تا شاید روزی این پروژه به مرحله افتتاح برسد.
شهریور ماه سال 94 مسئولین از افتتاح این پروژه در دهه فجر و تا قبل از پایان سال 94 خبر دادند اما سال 94 به اتمام رسید و روزهای آغازین سال 95 به سرعت در حال گذر هستند و خبری از افتتاح نیست.
این در حالی است که هم اکنون به دلیل نبود فضای فیزیکی در بیمارستانهای بروجرد برخی از بیماران در راهرو بیمارستان بستری می شوند و برخی هم باید در انتظار تخت بمانند.
البته تعدادشان زیاد است پروژه ها و وعده هایی که در بروجرد سالها روی زمین مانده اند اما به نظرمی رسد توجه به بخش درمان نیازمند نگاه ویژه ای است.
 از همه اینها که بگذریم با سفر هر مسئول به بروجرد، مسئولان استانی و کشوری  از بیمارستانهای فعلی و مشکلاتی که در این بخش ها وجود دارد و همچنین  بیمارستان نیمه کاره بازدید می کنند اما بعد از اتمام سفر خبری از تسریع در روند ساخت پروژه نیست.
امیدواریم اعتبارات مورد نیاز برای ساخت این پروژه هر چه زودتر تامین شود تا امسال شاهد افتتاح این پروژه باشیم.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه