logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ایستگاه مترو بهارستان مجهز به اتاق مادر و کودک شد

اتاق مادر و کودک در ایستگاه مترو +عکس

اتاق مادر و کودک در ایستگاه مترو +عکس
مراسم افتتاح پنجمین اتاق مادر و کودک با حضور عضو شورای شهر تهران و مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران در ایستگاه بهارستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از عصر ایران، وی در ادامه با بیان اینکه تجهیز ایستگاه های مترو تهران به اتاق مادر و کودک در راستای اجرای مصوبه شورای شهر تهران در خصوص شهر دوستدار کودک، انجام می شود تصریح کرد: باید تمامی ارگان ها در این راه قدم بگذارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


 مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران ادامه داد: با استفاده از حمل و نقل عمومی شعار آسمان آبی هوای پاک محقق می شود و من از افرادی که مترو را برای تردد در شهر استفاده می کنند تشکر می کنم.

,
,

,

, ,

, ,

, ,


نایبی با اشاره به اینکه شعار شهردار تهران برای افتتاح هر ماه یک ایستگاه در سال 94 محقق شده است گفت: در حال حاضر مترو تهران جز چند کشور جهان است که تعداد ایستگاه های آن سه رقمی شده است.

وی از مسئولان خواست تا از مترو به عنوان پاک ترین، ایمن ترین و ارزان ترین وسیله حمل و نقل استفاده کنند و با حضورشان در مترو با نیاز های آن از نزدیک آشنا شوند تا به همت آنها بتوانیم قطار های جدید را به خطوط وارد کرده و بهتر خدمات رسانی کنیم.

در ادامه این مراسم الهه راستگو عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با تشکر از ارائه خدمات مناسب مترو تهران در ایام نوروز گفت: تاکنون فعالیت های فرهنگی بسیار خوبی در مترو صورت گرفته است که امیدوارم این کارها تداوم پیدا کند.

 وی با بیان اینکه هر کجا که مسئولان شهری حضور دارند فرمایشات رهبری در خصوص کار جهادی اجرایی می شود، افزود: ساخت اتاق مادر و کودک در ایستگاه های مترو فکر خوبی است و امیدوارم به عنوان الگویی در بخش های دیگر نیز اجرایی شود.

راستگو فضای اتاق مادر و کودک را بسیار شاد و مناسب ارزیابی کرد و گفت: در این مکان تمامی وسایل رفاهی مورد نیاز مادران برای نوزادان تا 2 سال وجود دارد و امیدوارم اقداماتی از این دست سبب شود تا تهران شهری شود که تمامی کودکان در آن آرامش داشته باشند.

 گفتنی است تاکنون ایستگاه های صادقیه، تئاتر شهر، امام خمینی(ره)، پایانه جنوب و بهارستان به اتاق مادر و کودک مجهز شده اند

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه