logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

شروع دوباره قایقرانی در دریاچه ارومیه +عکس

شروع دوباره قایقرانی در دریاچه ارومیه +عکس
رئیس پارک ملی دریاچه ارومیه گفت: به دنبال بالا آمدن سطح آب دریاچه ارومیه، دو فروند از قایق های گشت و کنترل پارک ملی دریاچه ارومیه بعد از چهار سال به آب انداخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، بهزاد شیرپنجه  افزود: در نتیجه این اقدام مسیر پنج ساعته بندر گلمان خانه تا جزیره کبودان در عرض ۴۵ دقیقه طی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,


وی اظهار کرد: قبلا به علت باتلاقی بودن، این مسیر با ماشین های کمک دار طی می شد.

شیرپنجه بیان کرد: هم اکنون به علت بارش های مکرر و نیز رهاسازی حق آبه دریاچه ارومیه، وضعیت مطلوبی بر دریاچه حاکم است. هم اکنون با بالا آمدن آب دریاچه ارومیه به راحتی تردد توسط قایق ها در جاده شهید کلانتری، کاظم داشی و جزیره اردو شاهی انجام می شود.

وی بیان کرد: بخش غربی دریاچه نیز دارای آب شده و محل زیست فلامینگوها نیز از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

,
,
,
,
,
,

شروع دوباره قایقرانی در دریاچه ارومیه +عکس

, شروع دوباره قایقرانی در دریاچه ارومیه +عکس,



پارک ملی دریاچه ارومیه داری ۵۷۰۰ کیلومتر وسعت است که با بیش از ۱۰۲ جزیره یکی از زیستگاه های مهم اتواع خزندگان، پرندگان، قوچ و میش و گوزن زرد محسوب می شود.

از ۱۸ سال گذشته این پارک ملی رو به خشک شدن رفته است. روند احیای آن از دو سال قبل با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به صورت جدی آغاز شده است.

در سال آبی جاری از چهار سد مهاباد، بوکان، زولای سلماس و حسنلوی نقده در مجموع ۶۵۰ میلیون متر مکعب آب به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده و شرایط دریاچه با ورود ۱,۵ میلیارد متر مکعب آب بهبود یافته است.

دریاچه ارومیه از ۲۰ سال پیش با روند کاهش میزان آب و سطح تراز رو به رو بوده و در این مدت، سطح آن هفت متر و ۴۱ سانتیمتر نسبت به حداکثر سطح تراز کاهش یافته است.

تراز دریاچه ارومیه در آخرین اندازه گیری صورت گرفته به ۱۲۷۰,۸۵ متر رسیده که ۱۶ سانتیمتر بیشتر از سال گذشته است.

افزایش دو رقمی تراز آبی دریاچه ارومیه در این موقع از سال در ۱۲ سال گذشته بی سابقه بوده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه