اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

برپایی نمایشگاه نقاشی «گل بهار» در نیشابور

برپایی نمایشگاه نقاشی «گل بهار» در نیشابور
همزمان با اعیاد رجبیه نمایشگاه نقاشی « گل بهار » آثار بانوی هنرمند نیشابوری « مهدیه علیمردانی » در نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابورگشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، حمیدرضا آتشی مسئول مجتمع های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: بانوان هنرمند نیشابوری در رشته های هنری بخصوص نقاشی توانسته اند آثار مانایی را تا کنون از خود بر جا گذارند و در این رهگذر نمایشگاه نقاشی« گل بهار » در صدد است آثار هنری  جدیدی را به مخاطب ارایه کند  که همزمان با اعیاد رجبیه برپاشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: نمایشگاه نقاشی « گل بهار »  آثار بانوی هنرمند نیشابوری « مهدیه علیمردانی » است که در آن 31 اثر نقاشی در ابعاد   40*30 تا 70*100سانتیمتر برپا شده است .

,

آتشی به تکنیک، سبک و موضوع این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه دارای تکنیک   رنگ روغن ، گواش  است وبا سبک رئالیسم  طراحی شده و موضوعات آن  گل، طبیعت ،طبیعت بی جان و چهره می باشد.

,

وی خاطر نشان کرد : این نخستین نمایشگاه انفرادی است،« مهدیه علیمردانی »  که دارای 15سال سابقه هنری نقاشی  که دارای کارشناسی گرافیک از دانشگاه فرهنگ وهنر مشهد داردکه در دیگر زمینه های هنری نیز فعالیت دارد و در پی ارائه آثار به مخاطب و نقد و بررسی آن می باشد.

,

آتشی تصریح کرد: نمایشگاه نقاشی « گل بهار » از 28 فروردین الی 2 اردیبهشت 95 هر روز از ساعت 9 الی 12 ظهر و 17 الی 20 بعد از ظهر در محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور ویژه عموم علاقمندان دایر می باشد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه