logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

خدمت‌رسانی جهادی در مناطق محروم نورآباد

خدمت‌رسانی جهادی در مناطق محروم نورآباد
اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز با همکاری بسیج سازندگی در روستاهای چهارطاق و بیمی سفلی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی فارس، عبدالحمید اسماعیلی با اعلام این خبر افزود: ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز با همکاری بسیج سازندگی ، اقدام به برگزاری اردوی جهادی با رویکرد خدمت رسانی به مناطق محروم به مدت 7 روز نمود.

وی گفت: 40 نفر از دانشجویان بسیجی با حضور در روستاهای چهارطاق و بیمی سفلی از توابع نورآباد خدمات عمرانی، آموزشی و فرهنگی انجام دادند.

مسئول بسیج سازندگی فارس با اشاره به ارائه فعالیت های عمرانی از جمله رنگ آمیزی دو دبیرستان و یک دبستان 6 کلاسه و ایزوگام سقف مدارس و ساخت حمام و سرویس بهداشتی در این روستاها تصریح کرد 20 خانوار در این روستا زندگی می کنند که شغل اصلی آنها دام پروری و کشاورزی است که البته کار کشاورزی به دلیل کوهستانی بودن این مناطق زیاد رونق ندارد همچنین سطح بهداشت در این روستا ها پایین بوده و مردم این روستا ها از نبود آب نیز رنج می برند.

وی افزود: یکی دیگر از فعالیت‌های صورت گرفته در اردوی جهادی فعالیت‌های فرهنگی و اجرای مسابقات در بین کودکان و نوجوانان بود که باعث ایجاد شور و شوق در بین آنها شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه