logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مرعشی با مارک هتاکی به بهبهان می آید

مرعشی با مارک هتاکی به بهبهان می آید
حسین مرعشی که پس از مشخص شدن نتایج انتخابات در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست قرار است در هفته جاری در بهبهان سخنرانی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر بهبهان :اگرچه سابقه توهین به شعور سیاسی مردم همواره به عنوان یکی از رفتارهای ثابت جریان مدعی اصلاح‌طلبی در حافظه سیاسی مردم ایران ثبت شده بود اما این بار یکی از اعضای خاندان هاشمی‌رفسنجانی که زبان توهین به مردم ایران گشوده است در نهایت فضاحت به شهرستانها سفر میکنند و با فراموشی هتاکی های خود به مردم شریف مطامع سیاسی خود را مطالبه میکنند .


در کنار بنیان سست حسین مرعشی که به عنوان یکی از جنجالی‌ترین اعضای خاندان هاشمی به حساب می‌آید؛ موضوع توهین همیشگی این جریان به مردم ایران به دلیل عدم اقبال به آنها، باید به صورت جدی مورد بررسی قرار گیرد. این جریان سیاسی که پیش‌تر و در موعد باخت در انتخابات ریاست جمهوری سال 1384، موضوع رأی کمی و رأی کیفی را مطرح کرده بود تا از این طریق، یعنی با توهین به حامیان کاندیدای رقیب، آتش درون خود را خاموش کند؛ همان جریانی است که سال 88 نیز به دلیل پایین بودن ظرفیت سیاسی، دست به فتنه 88 زد.


حسین مرعشی، از اعضای ارشد حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمی‌رفسنجانی ،  پس از قطعی شدن شکست جریان ائتلاف هاشمی، دولت، اصلاحات  در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست. او همچنین مردم تهران – که به لیست مجلس ائتلاف هاشمی رأی دادند- را در حوزه سیاسی توسعه‌یافته دانست! عضو خاندان هاشمی به خبرگزاری ایسنا گفت: اکنون می‌توان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را 100، در مراکز استان‌ها 50 و در شهرستان‌ها 30 در نظر گرفت. ظرف 10 سال آینده توسعه‌یافتگی سیاسی به سراسر ایران سرایت می‌کند و مردم می‌آموزند به جای تکیه بر شناخت خود به سمت انتخاب بسته‌های سیاسی پیش بروند.






این فرد هتاک بنا به درخواست شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان کشور قرار است پس از حضور در شهرهای مختلف به حمایت از لیست مورد حمایت اصلاحات خوزستان در شهر بهبهان سخنرانی کند.


مرعشی که در دور نخست انتخابات دلیل عدم موفقیت لیست امید را در سراسر کشور عدم توسعه یافتگی شهرستانها دانست این بار به شهرستانی می آید که از دیدگاه او فاقد توسعه یافتگی سیاسی است و قرار است با کمال وقاحت در برابر مردمی که به ندای رهبر معظم انقلاب پای صنادیق رای آمدند از مطامع و منافع سیاسی خود سخن بگوید !



عضو خاندان هاشمی که پیش از این تاکید کرده بود "اگر کسی از تکرار دولت‌های نهم و دهم، تنش نلرزد و متأثر نشود یک ایرانی «باشرف» نیست!" به منظور تصحیح سخنان خود و متوقف کردن حجم انتقادات به اظهاراتش، گفتگویی با یک خبرگزاری دوم‌خردادی انجام داده و گفته است: "صحبت من ناظر به آینده بود و تصورم بر این بود که بعد از تجربه زیان‌باری که در عرصه‌های مختلف در دولت‌های نهم و دهم پیش آمد و بعد از جسارت‌های دولتمردان دولت‌های نهم و دهم  نسبت به مقام‌های بزرگ نظام٬ جامعه ما باید از این تجربه آموخته باشد که دیگر چنین فضایی در کشور تکرار نشود."


حال با وجود تذکرات مکرر امام جمعه موقت شهرستان و فعالان سیاسی نسبت به حضور چهره های بدنام و مخدوش سیاسی معلوم نیست چرا و چگونه برنامه ریزان ستاد ضرغامی اقدام به دعوت و پذیرایی از این افراد میکنند حال آنکه سبقه این افراد مملو از فحاشی ، هتاکی و توهین به ملت شریف ایران در جریان انتخابات و دیگر رخدادهای مهم دهه اخیر است.


البته مردم با شرف و انقلابی بهبهان بارها انزجار خود را از سیاسیون وارداتی و منفعت طلب ابراز کرده اند و قطعا اینگونه رفتارها هیچ خللی در تصمیم گیری های آتی خود نخواهد داشت چرا که آنها نشان داده اند سرنوشت خود را با بصیرت و درک سیاسی خود رقم خواهند زد.


, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر بهبهان :,
,
,
,
,
,
, حسین مرعشی، از اعضای ارشد حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمی‌رفسنجانی ،  پس از قطعی شدن شکست جریان ائتلاف هاشمی، دولت، اصلاحات  در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست. او همچنین مردم تهران – که به لیست مجلس ائتلاف هاشمی رأی دادند- را در حوزه سیاسی توسعه‌یافته دانست! عضو خاندان هاشمی به خبرگزاری ایسنا گفت: اکنون می‌توان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را 100، در مراکز استان‌ها 50 و در شهرستان‌ها 30 در نظر گرفت. ظرف 10 سال آینده توسعه‌یافتگی سیاسی به سراسر ایران سرایت می‌کند و مردم می‌آموزند به جای تکیه بر شناخت خود به سمت انتخاب بسته‌های سیاسی پیش بروند.






این فرد هتاک بنا به درخواست شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان کشور قرار است پس از حضور در شهرهای مختلف به حمایت از لیست مورد حمایت اصلاحات خوزستان در شهر بهبهان سخنرانی کند.


مرعشی که در دور نخست انتخابات دلیل عدم موفقیت لیست امید را در سراسر کشور عدم توسعه یافتگی شهرستانها دانست این بار به شهرستانی می آید که از دیدگاه او فاقد توسعه یافتگی سیاسی است و قرار است با کمال وقاحت در برابر مردمی که به ندای رهبر معظم انقلاب پای صنادیق رای آمدند از مطامع و منافع سیاسی خود سخن بگوید !
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه