اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طی مراسمی؛

آغاز به کار جشنواره بین المللی فیلم رشد در اصلاندوز

آغاز به کار جشنواره بین المللی فیلم رشد در اصلاندوز
چهل و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های آموزشی-تربیتی رشد از امروز در اصلاندوز آغاز به‌کار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارس تبار، مراسم افتتاحیه چهل و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های آموزشی-تربیتی رشد، صبح امروز با حضور مسئولان در سالن کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان اصلاندوز برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ، ,

 

,

"عسگر فرجی" رییس آموزش و پرورش اصلاندوز در این مراسم هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد نوآوری، خلاقیت، بالابردن سطح کیفی فیلم‌های آموزشی، فرهنگی، تربیتی و اجتماعی دانست و گفت: ایجاد فرصت و انگیزه برای فیلم سازان،کارگردانان،نویسندگان و هنرمندان وابسته و غیروابسته در زمینه تولید فیلم های آموزشی، فرهنگی، تربیتی و اجتماعی در توسعه آموزش و فرهنگ مدارس از دیگر اهداف برگزاری جشنواره فیلم رشد است.

,

 

,

وی افزود: توسعه فرهنگ بکارگیری فیلم آموزشی در فرایند آموزش و برنامه های درسی ، آگاهی از تحولات و نوآوری های علمی از امور تربیتی و آموزش و پرورش دیگر کشورها ، تبادل هنری و فرهنگی بین کشورها و بهره گیری از توانایی صنعت سینما در مدارس ، انتقال مفاهیم عالی، اندیشه دینی و کرامت انسانی به نسل جوان و ایجاد نشاط علمی و تربیتی از دیگر اهداف برگزاری جشنواره فیلم رشد است که به طور قطع سبب آموزش سبک زندگی دینی به دانش آموزان می شود.

,

 

,

رییس آموزش و پرورش اصلاندوز از اکران تعداد 28 فیلم راه یافته به جشنواره در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز اصلاندوز خبر داد و گفت:این فیلم ها از امروز با حضور معلمان،دانش آموزان و خانواده ها تا هشتم اردیبهشت اکران خواهد شد.

,

 

,

فرجی ادامه داد: اگر از هنر نمایشی با نگاه هدفمند و برنامه‌ریزی شده معلم در جهت انتقال مفاهیم آموزشی استفاده شود به طور قطع امر یادگیری نیز به شکل مناسبی انجام می‌شود.

,

 

,

وی در پایان اظهار کرد:تعداد فیلم‌های ارسالی به چهل‌و‌ پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم رشد 128 فیلم بوده که پس از داوری 28 فیلم از آن انتخاب و جهت نمایش در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.

,

 

,

اکران 3 فیلم جشنواره رشد و اجرای حرکات نمایشی ورزشی از دیگر برنامه های اجرا شده در این جشنواره بود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه