logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

احیای فضاهای متروک برای فعالیت های فرهنگی

احیای فضاهای متروک برای فعالیت های فرهنگی
ساختمان اداره پست حبیب آباد سال هاست که متروک مانده و این در حالی است که به دلیل عدم وجود فضای فیزیکی کافی، تاکنون بسیاری از فعالیتهای فرهنگی در این شهر بر روی زمین مانده است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، کمبود مکان جهت برپایی نمایشگاه ها، فرهنگسرا و…. یکی از مشکلاتی است که در شهر حبیب آباد به چشم می خورد؛ چراکه سازمان های مردم نهاد (NGO) یا تشکل هایی مانند کانون بانوان، انجمن نجوم، انجمن ادبی، فرهنگسراها و … به دلیل کمبود فضای فیزیکی مناسب در شهر قادر به انجام فعالیت به صورت مستمر نمی باشند.

این مشکلات در حالی است که ما شاهد آنیم ساختمان هایی در شهر حبیب آباد وجود دارد که بلااستفاده بوده و خاک می خورند که یکی از آن ها؛ ساختمان اداره پست می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم برخوار،,
,
,

این ساختمان در اواسط خیابان شهید رجایی حبیب آباد قرار دارد و مردم آن را با عنوان « اداره پست» می شناسند که چندین سال است متروک مانده و هیچگونه بهره برداری از آن نمی شود!! چراکه سال هاست که با راه اندازی دفتر خدمات ارتباطی در حبیب آباد، این دفتر وظیفه ی اداره پست را انجام می دهد و هیچ استفاده ای از ساختمان اداره پست نشده است و این در حالی است که برای بسیاری از فعالیت های اجتماعی و عمومی در شهر مشکل فضای فیزیکی وجود دارد.

,
به نظر می رسد با اختصاص این ساختمان به این امور می توانیم شاهد فعالیت بیشتر و بهتر این نهاد ها باشیم و این امر این میسر نخواهد شد مگر با پیگیری و همت شورای اسلامی شهر که خواهشمندیم در این خصوص مساعدت لازم را بنمایند تا شاهد پیشرفت هرچه سریعتر فعالیت های فرهنگی شهر حبیب آباد باشیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه