logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

افتتاح نمایشگاه شهر آفتاب تا ۲ روز آینده

افتتاح نمایشگاه شهر آفتاب تا ۲ روز آینده
معاون شهردار تهران از افتتاح نمایشگاه شهر آفتاب در ۲ روز آینده خبر داد و گفت: قرار بود عوارضی تهران - قم منتقل شود ولی این امر رخ نداد و طی هماهنگی‌های صورت گرفته در ایام برگزاری نمایشگاه، از خودروهای عبوری عوارضی دریافت نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی عبداللهی امروز در جریان بازدید خبرنگاران از شهر آفتاب، گفت: نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب 14 اردیبهشت همزمان با نمایشگاه کتاب با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شود.
 
معاون شهردار تهران با بیان اینکه این مجموعه نمایشگاهی در کنار فرودگاه امام(ره) قرار دارد، گفت: این نمایشگاه همجوار با اتوبان تهران - قم،‌ تهران - ساوه و ریل راه‌آهن است و همچنین مترو در این نمایشگاه وجود دارد که باعث شده این منطقه به یک منطقه اقتصادی تبدیل شود.
 
عبداللهی با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی آفتاب بعد از افتتاح به فعالیت اقتصادی خود ادامه می‌دهد، گفت: تا پایان سال، نمایشگاه‌های متعددی در این مکان برگزار می‌شود.
 
وی با بیان اینکه کل نمایشگاه 163 هکتار است، گفت: این نمایشگاه در سه فاز ساخته می‌شود که فاز اول آن آماده شده و دو فاز دیگر به طور مشترک پیش می‌رود و این مجموعه‌ای که امروز بازدید کرده‌ایم در آن 200 هزار مترمربع ابنیه شامل سالن، تأسیسات، تونل‌های زیرزمینی و موتورخانه تأسیس شده است.
 
عبداللهی در خصوص افق طرح نمایشگاه شهر آفتاب، گفت: در سال 1404، 970 هزار مترمربع ابنیه در این مکان ساخته می‌شود.
 
به گفته معاون شهردار، در فازهای بعدی این نمایشگاه هتل ۴ و ۵ ستاره،‌ سالن همایش،‌ مسجد و سالن‌های اداری ساخته می‌شود.
 
وی در ادامه، گفت: از امروز مترو فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر فاصله حرکت قطارها نیم ساعت است اما از روز افتتاح، فاصله قطارها به 5 دقیقه و بعد به 3 دقیقه خواهد رسید.
 
معاون شهردار تهران از ایجاد پایانه اتوبوس،‌ ون و تاکسی در نمایشگاه کتاب خبر داد و گفت: همچنین غذاهای گرم در این نمایشگاه عرضه می‌شود.
 
عبداللهی از پیش‌بینی خوابگاه برای دانشجویان شهرستانی خبر داد و گفت: به این افراد صبحانه رایگان داده می‌شود.
 
وی در خصوص انتقال عوارضی تهران - قم، گفت: عوارضی فعلاً‌ منتقل نشده اما طی هماهنگی‌های صورت گرفته تا پایان برگزاری نمایشگاه از خودروهای عبوری عوارض دریافت نمی‌شود.
 
عبداللهی در ادامه گفت: قرار است بعد از فرودگاه، عوارضی ساخته شود و بعد از ساخت عوارضی جدید، این عوارض منتقل می‌شود.
منبع: فارس

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه